go forking

fredagen och lördagen bara flöt ihop, vad händer med helgen egentligen? megaracerfort går den! Igår åkte jag iaf till kyrkan. Vi ordnade ett haunted house för småbarnen vilket var superkul. Alla vara så söta i sina kostymer! Sen bara satt ni uppe, pratade, skrattade och hade jättejättemycket kul. Haha vi lekte typ "jag har aldrig" och det var ju ganska förvånande hur kristna ungdomar egentligen var under jesusfasaden! 
Klockan 3 fick vi en energiattack och bestämde os för att tränga in 20 ungdomar och 2 vuxna i en van och köra till våran pastors hus och "forka" hennes trädgård. Definitionen av forka är att man sticker plastgafflar i trädgården när det är blött i marken och när det torkar är det riktigt svårt att dra upp dom. Det var hillarious, jag skrattade så jag fick ont i magen. Det ska bli kul att se hur hon reagerade imån när vi åker till kyrkan igen :) Kvällen var iaf lyckad och klockan 8 på morgonen gav will mig skjuts hem i sin råballa bil och jag somnade i soffan direkt när jag kom innanför dörren :)

Klockan 1 vaknade jag av att Courtney ringde mig och vi åkte och fixade kläder för ikväll. Soccer tjejerna och baseball killarna ska klä ut oss till varandra så jag sitter här nu i min alldeless första baseballtröja, rosa of course :) Snart ska jag ut och trick or treat-a med skyler och alex och sen ska jag iväg till reaghen's. Jag är sååå excited, hoppas ni får en grym halloween allihopa! I KNOW I WILL :)


mesig måndag med mera

dagen gick seegis värre, men jag känner naturaren i mig, fysik och matteläxor mmmmmmm

imån ska jag och adivieahh, hur stavas hennes namn liksom?, åka och shoppa. Tat lungt pappa, jag har koll värre på mina pengar :) livet är till för att levas så nu ska pengar spenderas. haha, nej men jag är glad. För människor shoppar inte här, skitkonstigt. Hemma i göteborg åker man ju in till stan minst en gång i veckan liksom... amerikaner är weirdos :) Så jag är glad att jag har hittat någon som delar shoppingintresset, och hon är supersweet också. Det blir funfunfun. 

CAROLINE ÄR COOL: 


coola killar åker moped

värsta jag har gjort i hela mitt liv, ska jag berätta allt från början ? okej, the story om min död:
Vi, jag, reaghen, nicole, naynay, emmaleigh och ryan, åkte dit tillsammans. Kön till huset var superlång men vi hade kul medans vi väntade, jag försökte att inte tänka på ontet i min mage. Okej.. herre, plötsligt känner jag att någon andas i min nacke så jag vänder mig om och herregud, jag skrek och skrek och skrek och skrek, sen dog jag av en hjärtattack. Möt min kompis:



jag återfick min rörelsekapacitet efter en stund, började skaka och jag skulle kunna dö av min egen nervositet. Kön blev kortare och kortare och vi var plötsligt längst fram och jag var helt oförberedd, jag trodde att jag skulle börja gråta, men jag bestämde mig för att skratta åt den hemska situationen istället så ja, jag gick in. Min så kallade vänner hade lovat att jag skulle få gå i mitten för neeej dom var ju inte rädda alls men 2 sekunder in i rummet var ju jag längst bak iaf, NOOOOWAY tänkte jag, puttade mig fram och klängde mig fast i Emmaleigh, och ja, det var ju där jag fortsatte att vara under hela resan i huset. Blundandes. Med ena handen runt hennes axel och den andra runt midjan och min panna inkörd i hennes luva. Jag mumlande för mig själv att dom inte var på riktigt och att jag skulle vara lugn, på svenska uppenbarligen för alla började skratta, ANYWAY... Herre, det kände som jag var där inne i två timmar. MINST. Iaf så kände jag hur alla kom fram till mig från sidan och såklart eftersom jag blundade försökte dom få mig att titta. typ "i am pretty, i promise, look at me". No way tänkte jag och grävde mig ännu mer in i emmaleighs luva, skrikandes :) OKEJ, och så det värsta, RYan gick bakom mig och höll i min tröja hela tiden tills jag kände att han släppte och så känner jag plötsligt att det är någon som flåsar mig i nacken och typ tar med sina händer upp och ner på min midja, as creepy, och dom är inte ens tillåtna att ta på folk så jag skrek att jag skulle slå honom om han fortsatte, fortfarande blundandes såklart. Men han bara skrattade och sen försvann, ÄCKEL.

Om ni ens vill föreställa er vad jag gick igenom så kan ni ju kolla på ett litet mysigt videoklipp som jag så snällt länkar till här, the story om min död:



johanna sjöng en fin sång till mig om coola killar som åker moped och hon ville att jag skulle döpa nästa inlägg efter den,

coola killar åker moped,
gasar så att handen går ur led.

Coolt Johanna, coolt.

 

Nu ska jag sova och drömma om blomsterängar. Fyllda av monster. Godnatt!


fredagspartymys

klockan är morning och jag kom precis hem från reaghen's. Jag, emmaleigh och naynay hade en sleepover och vi hade massa massa massa fun ! först gick vi på matchen men vi vann med så mycket så det var ganska boring så vi gick i halvtid. Sen åkte vi + nicole, kirkham, josh, ryan och brien hem till reaghen och hängde. Jag fick ett tillfälle att demonstrera min utmärkta biljardtalang... faktiskt! :)
boysen gick senare och jag och tjejerna satt uppe (för) länge och bara pratade, massa mys. Reaghen var tvungen att gå upp tidigt för en fotbollsmatch så vi andra gick upp med henne så nu tidigt lördagsmorgon är jag trött !

Idag ska jag förmodligen träffa Lee och på kvällen ska vi och girlsen åka till något känt haunted house här, typ spökhuset på liseberg, och ni som känner mig vet ju att det alltid är jag som står utanför och håller väskor medans alla coola går in ? ja, jag hatar spökhus ! jag hara aldrig varit i ett och jag hade planerat att aldrig gå in i ett men jag fick ju en "dare" från igår så nu måste jag ju. Min supersmarta, felfria plan är att gå bakom reaghen, klänga och försöka att titta så lite som möjligt. suck... ryan sa att dom puttar in människor i rum. Själva. Jag kommer börja gråta om det händer mig. Definitivt. Med hundra procent säkerhet. Bölande Caroline, god save me


Are you talking to your icecream?

idag var skolan ganska skön, dagen gick fort och reaghen får mig alltid att skratta så sjukt. Efter skolan åkte jag och Sam och solade så nu är jag bruuun, jag måste ju hålla farten med alla mexikaner här ;)
Roligaste idag: Jag sitter hemma i min soffa, äter glass och pratar på skype, min dator har ju en mick i sig (hehehe.. ja.) så det var ju inte som att jag hade något stort headset på mig eller så. Så kommer iaf Alicia hem och jag säger Hi och fortsätter att prata. Hon kommer in i vardagsrummet och kollar superkonstigt på mig en stund och säger: "Are you talking to your icecream?" Jag höll på att dö... herrejesus.

Nu ska jag göra mina läxor. Eller kanske skriva mail och facebooka lite istället........ KAANSKE


mumsig mjölkbaserad mat

den svenska tjejen fick det högsta betyget i hennes lektion om amerikansk historia :) jag är superduperglad och jättestolt, för amerikansk historia är suuuupertråkigt

för att berätta om något mindre nördigt... jag är supertrött på fett och socker. och mer fett och socker. och ännu mer fett och socker. Så igår åkte jag och Alicia och handlade och jag köpte grejer för att göra min egen lunch slippa äta fettig pizza och sockerdricka. Och så köpte jag glass. Supergod glass. Det må vara sockrigt men hallå, det är mjölk ellerhur ? och mmmm vad gott det är. Kaffeglass är vad jag kommer överleva på här, mums mums. Och varför inte slänga på lite Ben&Jerry's cookie dough? ja varför inte, finns inga anledningar så att säga.

Så snart Skylar och Alex går och lägger sig ska jag börja sleva i mig, för dom ska då inte sno den :) haha, oh nu går dom visst, excuse me !


skype

dagen var bara dålig, så jag skickade ett klagande mail till pappa. Och sen ett till ella. Och sen kände jag mig lite bättre. meeeeeeeeeeeeeeen jag ska sova snart och vakna upp som den glada människa jag normalt är.

OOOOOOOOOCH NU HAR JAG SKAFFAT SKYPE MINA SVENSKA NÄRA OCH KÄRA ! skypa på så att säga !


jag vill ha fredag idag

fotbollsmatchen sög, vi lämnade placet när det stod 50-7 till, ja lake äckel travis. Men men, vi hade skitkul ändå och rooockkkked oouuttt innn thee caaar
imån ska vi se skylar cheera och senare fira sarahs födelsedag at her place. Massa mys, nu: SOVA!  


all the single ladies

en dude i min dansklass dansade hela single ladies dansen idag, jag låg på golvet och skrattade men han var verkligen duktig ! jag är ganska så säker på att han är gay, cool är han. Jag ska filma det någon annan gång så ska ni få se :)
annars så var dagen som vanligt, rolig fotbollsträning :) helgens planer är fotboll på fredagkväll, skyler's cheerleadingtävling på lördag och sen häng med tjejerna på kvällen. På söndag ska jag och Sam shoppa och sen ska Sami joina oss och så ska vi ha single ladies night för att muntra upp hennes break up. ALLL THE SINGLE LADIES, OH OH OH




idag var en sorgens dag. Dagen då min marabouchoklad tog slut, OH WELLL jag hittade några färska jorgubbar i kylen. fruuuukkkktttt ♥ 


tisdagsplugg

kom precis hem från Courtney, vi hade en så kallad studienight men jag kom hem med lika mycket läxor som jag hade när jag åkte. Ohhh wellll :) imån ska jag med till Alicias jobb för Hendrickson ska ta PSAT, ett prov för collage och eftersom jag inte ska gå behöver jag inte ta det. Tack till gudarna, sovmorgon here i come !



Victoria har skaffat blogg, så att jag ska längta hem. Hon är dum och ganska så söt:
http://ohmondeyeux.blogg.se/


a little taste of sweden

idag sov jag till 10 för vi var lediga, gick upp, duschade och sen ringde louise :) supermysigt! Sen ringde jag Christian vilket också var supernajs :) jag vill bara ringa hela sverige och prata med er ! jag har precis fått min mobil att funka så nu kan jag göra det utan dåligt samvete :)
Klockan 2 kom Lee och hämtade upp mig och jag vet inte, var det en dejt? jag vet inte... haha, min koll på dejtingvärlden här är noll men eh ja. Jag vet inte :) Iaf så hämtade han mig med sin bil och vi åkte till ikea. Jag trodde att det skulle bli helt weird men det var jättelätt att prata med honom och vi hade det supertrevligt. Vi åkte iaf till ikea för att jag hade sagt att jag saknade svenska köttbullar, så vi åt och han var supersöt och betalade för det :) det var lite lame sådär och jag tyckte att det var lite konstigt men tydligen är det så det går till här, så det var sött. Sen efteråt åkte vi hemmåt och sjöng Taylor Swift i bilen, haha han är så töööntig. Men det var kul :) 

Nu sitter jag och Alicia och kollar film och har det trevligt. Sa jag att jag hittade bilar och marabouchoklad på ikea ? vi sitter och mumsar på det nu, mmmmmm marabou!

Imån ska jag till skolan och efteråt ska jag stanna kvar och försöka att ta mig ur min engelskaklass för den är svåååååår :) nu ska jag fortsätta kolla film och sen gå och lägga mig tidigt :) natti!

rosetthår

kvällen är ung och Alicias party är över, vad gör man? kikar för en gångs skull in på fokis blogg och ser hur hon har satt upp håret i en rosett ! jag bestämde mig för att testa och det hela slutade med att jag gjorde rosetter i huvudet på mig själv först och sen Alicias och Skylars också :) detta blev resultatet, jag var ju lite orginell och gjorde inte precis som foki, det blev dos rosettas istället, eeeehehe:



Om ni vill se Foki's liiiiiite mer oproffisionella version så kan ni hitta den här:
http://fokis.se/2009/october/jag-idag-2.html




lördagsgodis

IDAG ÄR DET LÖRDAG OCH JAG ÄR GLAD ! :) jag och Alicia kom precis hem från dagens shoppingtur i Austin. Forever 21 hade öppning av ny affär och den var huuuge ! jag var där inne i 2 timmar, HEHEHEEEEEE :) från forever 21 blev det en svart västkofta, en blommig tjol, en svart tubklänning, ett par jeansshorts, ett armband, en rosettplånbok, hårspännen och en roughborste :) iiiih, jag älskar allting. Det fanns jättefina svarta skinnjackor där också men jag hade inte riktigt lust att prova dom idag, det var så mycket folk överallt ! det får bli nästa gång, för tro mig det blir en nästa gång! - just det jag köpte en plånbok till Alicia också som hon pekade ut att hon ville ha, för idag fyller hon nämligen år ! Sen så bjöd jag på lunch, kinesiskt MMMMMMMMM.
Det blev en tripp till Old Navy också där jag köpte ett lila linne och ett par flipflops från JC Penney's. 
Enda negativa jag kan säga är att jag inte hittade mina American Eagle skor, menmen..

EN BRA DAG SÅ ATT SÄGA, ta er tid och dreggla över mina fina fynd. 140 dollar gick dagen på, alltså strax under 1000 kronor, har jag sagt att jag älskar amerikansk shopping?  



- crowdat på forever 21











   


hur var eran lördag mina svenska bekantingar ? :)



garderobsbetyg: A+

idag fick jag mina 6veckors betygsbrev i lådan, detta är resultatet av mitt slitande... eh ja:

70-80 = C
80-90 = B
90-100 = A



Jag är stooolt så att säga, DESSUTOM AP och PRE AP ämnen är svårare så SCORE

Igår kväll, typ 1, fick jag en knäpp och började städa mitt rum. Nu är min garderob prydlig och inredd med alla nya plagg, can't wait for saturday iiih



nu ska jag göra liiiteliite läxor sen ska jag sova forever, godnatti !


dansgudens nya skor

jjjjaaaaaaaaa, man kolla mailen och får reda på att en ny forever 21 butik öppnar här i Austin på lördag ! dom 200 första besökarna får presentkort och man kan få upp till 200 dollar på det, alltså 1400 kronor räknade jag ut med min ultrasmarta superhjärna. Jag har redan övertalat Alicia att ta mig dit, eeehehhehee. Jag längtar :)
OOCH så vill jag köpa mina, snart mina iafallllll, skor :



dreggel, dreggel............................
annars idag så var dagen bra. Dansen var grym. Jag var grym ;) vår dans coach berömmer oss aldrig, inte så att hon är otrevlig eller nått men iaf, men idag sa hon "good job caroline" och alla bara whaaat, och jag bara eeh hihihi eh thank you :):) Har jag sagt att vi ska ha en dans show ? iih jag läängtar, dansen och fotbollen är höjdpunkterna på dagen. Nu ska dansguden äta muffins



crazy dude do sprint, worship me

idag var det en bra dag i skolan,
hahah, om någon från min spanskaklass läser detta, ni vet hon amerikanska tjejen i filmen vi kollade ? som hade sååå ful spansk dialekt, herrejesus, så pratar alla här PLUS läraren ! ow well.. imån ska vi göra en spank pjäs och jag måste spela en crazy dude som tror att väderkvarnar är jättar, jag är perfekt för rollen så att säga.

I fotbollen var vi tvungen att göra sprint och det var varmare än vanligt idag ! jag drack typ fem kilometer vatten efteråt, herre jag höll på att dö. Men jag gjorde ganska bra, jag, (hur säger man keep up ? ni ser ju, min svenska börjar suga) men aja, jag höll samma tempo som dom flesta i laget så jag var hur nöjd som helst, coach också ;)

johanna, jag är glad att du blev glad över jackan :) Du kan ringa mig och avguda mig när du vill för jag saknar dig !



eeeeeeeehehehehehehehehehe <3


dallas baby

okej så Dallastrippen... vi hade planerat att åka på söndag morgon och tillbaka på kvällen men på lördag kväll bestämde vi oss plötsligt för att åka då istället och 15 minuter efter beslutet satt vi i bilen på väg ! Vi kom fram 3 timmar senare och tog in på ett hotell, jättefint och suuuperstor bädd med minst 6 kuddar var, jag sov gott som sagt ! Och badkaret, mmmmmmmmmm. På söndag morgon åkte vi till Dallas gallerian, i mitten fanns en isbana så efter 3 timmars shopping bestämde jag och Skyler oss för att åka lite skridskor. Efter det shoppade vi i 3 timmar till och detta blev resultatet :)
2 par jeans, 3 toppar, 2 tjocktröjor, en har jag på mig och ville inte ta av mig den för kortet för den är skööööön så, men den är likadan som den blåa fast röd :) ... och ett par glasögon. Jag är nöjd som en jättenöjd svensk flicka !



och för att sprida glädjen till sverige, DEN HÄR ÄR TILL DIG JOHANNA ! älska mig för evigt

 


dallas

jag kom precis hem från resan till Dallas, vi gjorde såå mycket kul och jag shoppade järnet. Nu ska jag göra mina läxor, whooo, men imån ska jag försöka ta tid att göra ett inlägg och visa allt jag köpte, JAG ÄLSKAR USA

saturda... eh, lö..lörday, lördag !

det är lördag och jag är sååå lycklig att denna veckan är över. Igår hade jag tre prov ! TRE ! herrejesus, och så uppsatser och läxor på det. Jag är ändå stolt över mig själv för att jag klarade mig igenom veckan levande och med allting färdigt :)
Igår gick vi på fotbollsmatchen som vi vann, goo hawks ! fast matchen var rätt lame, inte så mycket folk där. Efteråt skulle vi åka till någon get-together-party-grej men det slutade med att vi körde vilse och höll på att dö på kuppen. Till slut hittade vi iaf hem till Nicole så vi satte oss på hennes pappas truck och bara pratade hela natten, supersupersupermys ! nu är jag hemma och ska bara ha en luuuugn lördag. Imån ska vi till Dallas och jag ska shoppa järnet förhoppningsvis !

oooch, jag pratade precis med ella och min svenska suger verkligen, jag var på väg att prata engelska hela tiden. Jag kommer prata så fult när jag kommer hem om typ 8 månader nu. Ville bara förvarna er, var min vän iaf tack ! :)

RSS 2.0