NU KAN NI SE MITT VACKRA FEJJJJSSS

för jag har köpt en webcam, skype är dubbelt så bra när man kan se varandra :)





coola personer, för att bevisa det där med dubbelt så kul liksom.
Jag berättar om min lördag imån för nu ska jag fortsätta prata med ms mörgänn!

TIDEN ÄR SEN LÖRDAGKVÄLL OCH PÅ SKRIDSKOBANAN FINNS BARA ETT PAR SMÅTÖNTAR SOM SPELAR HOCKEY



hihi, ELLLAAA JAG SAKNAR DIG!

Idag hade Alicia fått någon jobberbjudandegrej om att gå på en restaurangbio och bedömma servicen, typ. Hon fick ta med en vän så yes, jag fick följa med!:) Restaurangen låg på 6th street i Austin, vilket är typ partygatan nummer ett för alla collagestudenter, WOOOHOOO! Lite coolt att se en sen fredagkväll, massa weirdos så att säga. Sen så gick vi till restaurangbion och SCOOREE den enda filmen som visades hette "the wolfman". GRYMT. Jag satt och blundade hela filmen, åt lite dom fem minutrarna när det inte var blod, tarmar och avhuggna huvuden överallt, somnade lite för ett tag och sen var tortyren över. Men vi hade jättetrevligt iaf, och maten var god:)

Imån ska jag och några andra nerds åka och kolla på vår vän när hon simmar final för district, vad det nu är på svenska.. distrikt? iaf, sen ska jag träffa Dee och hänga lite.

Det var något annat jag skulle säga men nu kommer jag inte ihåg, irriterande när folk säger så ellerhur? jag får sova på sakeN, PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


DON'T SAY A WORD JUST COME OVER AND LIE HERE WITH ME, 'CAUSE I'M JUST ABOUT TO SET FIRE TO EVERYTHING I SEE


11

Jag har blivit beroende av glass. Jag äter aldrig godis längre för ärligt, amerikansk godis suger, förutom swedish fish då såklart. Men glass, prisa USA för det!

Idag var det jättejättefint väder, nu kommer sommaren snart! Annars hände väl ingenting speciellt idag sådär. Jag har fortfarande problemas med lö world a la dating så att säga. Confusing värre! Haha vad var det för mening egentligen? En mix av cpsvenska, engelska och spanska? Yes ma'am. Men dating är verkligen ett komplicerat fenomen!


A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me


DEN HÄR FÅR ÄNDÅ MIG ALLTID ATT SKRATTA



GO SVEARIKE

hihi, ville bara informera sverige om att jag fortfarande är svensk. Och för att bevisa detta sitter jag uppe och kollar hockey.......................... jag vet, vad händer? Men det är faktiskt spännande, haha va töntigt. Men dom låg precis under med 2-0 och nu står det 2-2, 5 minuter senare.

GOOOO SWEDEN!!

Det hade väl varit roligt om USA och Sverige kunde mötas i finalen. Jag skulle kunna mobba alla om vi vann, och dom skulle kunna slå ner mig om dom vann. Men ballt hade det varit iaf :)

bajs: nu står det 3-2 till bajsslovakien................


ehhh... yeah? B-)

IDAG SAKNAR JAG PAPPA



Idag är det...
- 10 dagar tills jag, Dee och Ahn åker till San Antonio. 
- 12 dagar tills jag och Emmaleigh går och ser John Mayer.
- 18 dagar tills jag åker till New York och åker snowboard.
- 46 dagar tills Lucy kommer och hälsar på.
- 110 dagar tills jag får krama pappa och Johanna igen.

Utöver detta är camping, six flags, Dallas och massa annat party planerat!

Idag hade vi vår första sovmorgon det här året förövrigt, jag sov som en gud, skönt!


SNOWMAN



Haha det se ut som om jag har världens största huvud, och ja jag kan väl erkänna, mit huvud är av den större sorten. Men på den här bilden ser jag ju typ ut som apan i powerpuffpinglorna? någon som kommer ihåg? mojo jojo? hahahhaha, jag dör. Men det är faktiskt pannbandet (coolt jag vet) som skjuter upp mitt hår. Så ni vet................................

KONSTIGA TEXAS


söndag och jättevarmt! jag, alicia och skylar grillar marsmellows kl 8 på kvällen, åh så mysigt :)  


skylar och alex, tisdag eftermiddag

Helt stört ju! det har inte snöat såhär mycket i texas på 6 år, vad säger dom om växthuseffekten nuuudåååå??? haha. Och eftersom texikanarna är helt efterblivna när det kommer till snö så blev vi utsläppta från skolan redan vid 11! Haha, för att dom inte kan köra bil om det kommer för mycket. Ni skulle ha sett alla när dom släpptes ut, för de flesta var det första gången dom såg snö! vi hade snöbollskrig med hela skolan och byggde snögubbar!
och ååh jag höll på att glömma, innan vi släpptes ut så går jag ut i korridoren, och jag ser att det har skapats världens längsta led med galningar som går runt och skriker "SMOKE WEED, SMOKE WEED", hahah säkert 40, 50 personer. Jag höll på att dööö av skratt!!

nu är jag redo för sommaren att komma iaf, imån ska det tydligen bli 60 grader, vilket är typ 15 C :)


SNÖ? ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH BLÄ

asså det är väl typiskt. I söndags var det så himla fint väder, jättevarmt verkligen. Typ gå ut oh sola väder men jag hade ju läxor att göra på datorn, heheheee filmen! men jag tänkte att jag kan ju sola en annan dag. Vad tror ni inte händer idag?? jag går upp, kollar ut från mitt fönster och ser... SNÖ? WHATTT ??? inte direkt på marken men snöflingor i luften!

STORT FETT BLÄ PÅ SNÖ,
haha hoppas ni har det bra där hemma i er vita tillvaro, jag vill ha sommar nu och 40 grader, POR FAVOR.

Förresten, FANBILDERNA strömmar in... jo jag lovar!


LUCY MÖRGAN ÄR GANSKA SÅ COOL

FETT STOR LÄNK TILL LUCY, som inte att ens behövs bli tillfrågad, utan av egen vilja väljer att sprida glädje genom sin blogg och hjälpa mig med imorgons outfit. What would I do without you? :)


And by the wayyy, IT'S HOWWAARRDDD

http://www.youtube.com/watch?v=FFIXOe8Kj2g


EEH SPANSKAFILM?

Som alla vet är ju jag mästaren på att göra filmer, eller? Alla minns vi väl bullerprojectet som jag och ella gjorde i 9an? för att inte tala om religionsfilmen, "EN LIKHET" ganska så cool skulle jag vilja påstå.

Anyway, när vi fick i uppgift att göra ett project i spanskan var en film en självklarhet så idag tog vi tag i det och det här är resultatet, ganska bra för att vara gjord på en dag right?


Haha jag gillar startbilden, och vad säger ni om den amerikanska accenten? Jaha, ni missade den.. eller? Nej? haha okayy theennnn


varje morgon..

hahha jag måste bara säga att jag höll på att skriva varje med g! varge.. wow, ibland är man bra cool.

iaf, vad jag tänkte säga.. vet ni att varje morgon klockan 10.45 säger vi " the pledge", vilket är typ som att man lovar att hedra den amerikanska flaggan och vad den står för. Ni kan ju läsa själva.

"I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."

Det är lite konstigt må jag säga, jag menar dom börjar med det här i förskolan. Min bror på 5 år kan den helt flytande. Känns det inte som lite hjärntvättning?
Sen, eftersom Texas är "störst och bäst och måste såklart ha en egen plegde också", så säger vi även det här:

"I pledge allegiance to thee, Texas, one state under God, one and indivisible."

Samtidigt som man säger dom står man upp och håller en hand på hjärtat, är det inte lite galet? Jag höll på att dö av skratt de första dagarna men nu kan jag den utantill, igen: är det inte galet?? Herrejesus, när jag kommer hem ska jag fixa en åt sverige! Nu ska vi minsann fixa lite nationalism!



Visste ni förresten att Texas är den enda staten som kan bilda sitt eget land om dom skulle vilja?


CAROLINE IS BACK

... on facebook. Vad klarade jag mig, en sådär 6 dagar? Jag är ändå ganska så stolt må jag säga. Och så mycket man missar när man inte har det. Jag fick tag på några mer bilder av maria som kommer i slutet av inlägget för jag känner för att skriva klart innan jag börjar mixtra med att försöka få in coolcoola bilder :)

Igår åkte jag och Ahn och shoppade efter skolan för hon behövde en svart klänning för begravningen av Gerige (se förra inlägget), så vi åkte till the domain och jag kom hem med en ball tjol, en jeansjacka och en starbucks frappucino i handen, jag är nog beroende av dom.

Idag startade "lent" vilket betyder fastlagen, slog jag upp (caroline hjärta lexin) och det är en kyrklig högtid vilket ska representera de 40 dagarna som jesus spenderade i öknen. Fast vi fastar inte, men meningen är att man ska ge upp någonting för att komma närmare Gud. Jag är ju inte troende så att säga, men jag tänkte att det kunde vara coolt att ge upp någonting för att se om det gjorde mitt liv bättre eller sämre, fast jag vet inte vad jag ska ge upp. Frappucionos kanske....... näääh:) haha. Iaf så gick vi ju då till kyrkan senare på kvällen och det var typ som en vanlig gudstjänst, men sen istället för nattvard så skulle man gå fram och få ett kors i pannan av aska!? what liksom? Jag fattade inte varför riktigt, men det var typ för att symbolisera typ ut med det gamla in med det nya, eller någonting liknande. Det kändes lite konstigt, lite sektaktikt sådär, men yes nu sitter man här med ett svart kors i pannan, coolare än ever.

Det var väl allt för idag, skolan är toppen men läxor är blä. Jag kanske ska ge upp läxor för lent? Yes så får det bli!



             

             


TACK FÖR MIN TISDAG

idag fick jag reda på att en senior som hette George dog i torsdags i en bilolycka. En annan elev på vår skola körde mot rött och krockade med George's bil. Han dog direkt. Han var en son, älskad vän till många och blivande pappa.

Överallt i skolan kunde man se folk som grät, och även om inte jag kände honom så ville jag nästan gråta också. Det är svårt att förstå, tycker jag, hur snabbt allt kan ta slut. Min vän Ahn hade smsat med honom bara minuter innan det hände, det var ingen som kunde förutse att det skulle hända. 
För mig känns det lite overkligt att jag kan dö imorgon, eller iövermorgon, eller dagen efter det. Jag har inte riktigt tänkt så mycket på döden för jag har aldrig känt att den har varit så nära. Men när tragiska händelser som den här inträffar inser man hur nära den verkligen är. Jag får nästan lite dåligt samvete för att jag inte är tacksam nog för varje dag jag får, och dessutom att jag får spendera dom här i USA. Så tack för min tisdag, jag hade en jättebra dag, som tyvärr George inte fick chansen att uppleva.

Ta vara på din dag och tiden du har med dina nära. Gör det du vill göra, säg det du vill säga.  

Jag vill inte säga lev varje dag som om den var den sista, för jag tycker att det är ganska dumt. Men var tacksam och var den bästa människa du kan vara, det tycker jag är ett bra mål att sträva efter.

OKEJ HELGEN

Jag och maria åkte iväg med hennes mamma Katherine och Katherine's vän Amy på tosrdag. 3 timmar senare var vi framme, och för att bara ha åkt 3 timmar så var det så himla annorlunda och jättevarmt compared to Austin!!


vi hade kul i bilen, vem behöver photo booth liksom?


maria och utsikten från vår lägenhet

På lördagen åkte jag och Maria ut och cyklade runt ön, jag har inte cyklat sen jag kom hit, vart ska man cykla liksom? på motorvägen? näääääh. Så det var supermysigt! Vi åkte till kusten och kollade på folk som fiskade, och plötsligt får vi syn på delfiner!! bara sådär, helt galet! Vi blev helt crazy och jag har en film men man ser typ inget och det är bara jag som försöker zooma och grejer och med min tekniska hjärna tycker man ju att det borde fungerna, men icke :) men ni kanske vill se den iaf? okeeejjjj bara för att ni tjatar, gud.... haha, lame okej!

 
och ni kan skylla på maria för the stockholmsdialkt så att säga

Senare på kvällen gick vi ner och badade i bubbelpoolen, och den stora poolen också för den delen. Det kändes som om vi var utomlands, sen kom vi på att det var vi ju, litegrann sådär 





Nästa dag tog vi först en lång promenad på stranden och genom staden och sen låg vi bara och solade vid poolen, så skönt! Och tänka sig, Caroline fick ränder! Sådär mitt i februari, det kan ju Sverige suga på!



På promenixen kör det upp en bil till oss, och... ja, jag låter maria berätta resten



sista bilden innan ni kan gå, för det var så himla många fina hus, jag skulle inte tacka nej att bo där!


PORT ARANSAS

aaaaaaaaah helgen var så bra ! Sol och bad och strand och pool och bara massa massa mys! Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag ska till skolan, men jag skriver mer i eftermiddag, sålänge laddar jag upp lite bilder













cool, cool.
 
Peace man!


nu tar jag...

nu tar jag en paus från facebook, så ni vet.

vi hörs på tisdag

ah jag vill egentligen inte ens skriva om idag, men okej, ni kanske vill veta att jag lever även om jag inte kommer uppdatera den här helgen. Vi är lediga fredag-måndag och jag och maria ska nämligen till texas kusten och leva livet i värmen! Det ska bli supermysigt, och skönt att komma hemifrån litegrann också. Jag ska bara försvinna för en helg, men nu vet ni ju att jag lever iaf! Så no worries.



Ikväll hade vi Mr. HHS på min skola. HHS är namnet på skolan, ah för dom som inte visste. Mr. HHS är iaf typ som en parodi på skönhetstävlingar där killar anmäler sig och får tävla om att bli Mr. HHS. Dom får svara på frågor så som riktiga skönhetstävlingar och sen visa en talang. Frågorna blev lite boring efter ett tag men jag har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde till talangerna. Varför har vi inte sånt här i sverige??



mer talanger finns på min youtube profil



Dom försöker säga dumma slyna, jag vet dumma caroline som lär dom sånt, men hon frågade ju. Nästa gång ska jag få dom att säga något helt annat, typ glasskartong eller något, och säga att det betyder något annat. Jag vet, I'm hillarious.

okej, nu ska jag kolla project runway, ångestäta glass och tänka över livets stora frågor.. nej jag skojjarrrrr. Det här blev ju ett ganska bra inlägg för att inte vara på blogghumör, jag antar att kvällen piggade upp lite, och den sista videon får mig att le litegrann.


idag surar jag, ben och jerry tillsammans


it's sunday

aahhh jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill inte åka hem. Fast jag vill åka hem. Men jag vill inte åka hem.
Igår färgade jag och alicia håret och gjorde ansiktsmasker. Jag önskar att jag kunde lägga upp bilderna....... haha nej det gör jag inte.
Nu ska jag iaf göra lite läxor, även om jag känner att det finns roligare och viktigare saker att fundera på nu.


sami's födelsedag också, vi och tjejerna åkte och åt mexikansk mat och firade henne. Galna servitörer sjöng för henne och jag dog av skratt. the end (:

Ah just det, man kan ju inte bo i USA utan att skriva om amerikansk fotboll sååå... idag var det super bowl, matchen av matcherna så att säga. Jag kollade inte.
(:        


vad? hade jag ont i armen? knät? eller va? näääääääääh :)

hahha, shopping löser alla problem eller hur är det?:) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jag kommer inte ens ihåg var det var jag hade ont! jesusss...
jag orkar inte ladda upp bilder nu, men jag köpte iaf...
 
 - en klänning
 - ett par stövlar
 - john mayer cd
 - två tröjor
 - en cardigan
 - två hårspännsrosetter
 - hörlurar
 - lösögonfransar, åh jag har aldrig testat! 

jag tror det var allt:) efter shoppingen åkte vi och såg "dear john". AAAAAAHHH jag böla. Så himla sorglig, fin film, och behöver jag säga att Channing Tatum är råporrig eller? nej, det är fakta. Som alla vet om. Nu kommer jag att gå in i en besattfas när jag gråter för att han är känd och jag är en liten fis mitt i ingenstans, men det är det värt......... hahah, skojja!! det är bara johanna som gör sånt, hahah :)

 
men filmen var bra, dåligt slut though. Ett bra slut hade varit om han hade kommit in i salongen och sjungit en kärleksserenad för mig. DEET hade det varit grejer, fräsigt värre. "OOOOHHHHH carolinneeee, i saw you for a second, oooohhh and fell right away, ooohhh you are the only one ooohh for me, oooooooohhhhh" 

nu ska vi klirra party som stockholmsmaria säger


två svenskar för mycket

jag kom precis hem från läkaren och bajsbajsbajs... okej jag var tvungen att röntga foten igen och jag fick gå in i världens läskigaste rum, jag filmade hehehheee. Iaf så sa läkaren att bara för att den inte var läkt än så är det nog något värre än bara en stukning. CPPPPP jag kanske måste ha ett, vad heter det, cast? vi väntar på svar nu, god jag vill inte ha kryckor igen!!
Nu ska jag iaf åka och möta upp maria på the Domain, supermysigt shoppingställe. Vi ska shoppa bort alla våra beskymmer (stavning, hehhehee?)


me and dee från igåras

hOOters

okej fredag, jag åkte med dee hem efter skolan, hängde lite hemma hos henne, sen åkte vi och hämtade upp tony och körde iväg och fixade våra naglar. DOM ÄR SUUUPPPERRRFINA! hihihi, jag har ingen bild nu men det kommer. Haha, jag hade fett med problem att förstå kinesengelskan!


dee, gaytony och caroline gör booty popping

Efter nagelfixningen mötte vi upp ahn och åkte till hooters. Okej, hooters är en restaurang där servitriserna går runt i superkorta shorts så att man kan se halva rumpan och megaboobs, låter grymt ellerhur?;) hahha, så vi tre tjejer och homosexuella tony gick dit, så passande! men vi had a blast! hur kul som helst, jag var duktig och åt en sallad, i knowww right! men nu när jag inte kan träna så får man ju tänka sig för lite mer, heheheheee.





Haha jag dör, är hon inte duktig? Härregyyyd

Efteråt åkte vi till starbucks, ååh jag kommer sakna starbucks när jag kommer hem. Sen åkte vi och kollade slutet på skolans basketmatch, det var balllttt.

Imån måste jag upp tidigt och åka till läkaren och kolla min fot. Jag hoppas att jag kan få börja spela igen!! cross your fingersss! sen ska jag åka och träffa maria, den svenska utbytesstudenten här. Vi ska gå och se Dear John och gråta så mycket tills vi ser ut som russin :) mysigtpysigt.

Hoppas ni hade en bra kväll! i miss yall, yes jag bor i texas.

jag har bestämt mig för att resa!

YESS! det är precis vad jag har gjort. Efter att ha varit här i USA i 6 månader nu så har jag bestämt mig för att det här är det bästa man kan göra i livet! Jag älskar att se nya platser, uppleva nya saker och lära känna nya människor. That's the point of my life! jag ska bara resa livet ut.
Nu ska jag bara se till att vinna en miljon först så att jag kan göra det, men det ska väl inte vara så himla svårt?:)

















aaaaaaaaaahhhh det är härligt!


worry wednesday

jag vaknade med världens huvudvärk i morse och den höll i sig hela dagen tills jag kom hem och somnade i soffan, döden liksom. Nu mår jag iaf lite bättre:)

iaffff, jag har inte skrivit på jättelänge, men det känns liksom som om jag vill göra så mycket, och måste göra så mycket blää, men jag har ingen tid! jag kan inte fatta att det bara är 4 månader kvar tills jag ska hem. Ta mig inte fel nu för jag tycker att det ska bli superkul att komma hem och träffa alla er, men samtidigt så måste jag ju lämna allting här. Det känns jättekonstigt. Detta har ju blivit mitt liv nu, det mesta går på rutin. Jag satt i klassrummet idag och väntade på att klockan skulle ringa och så kom jag på mig själv med att komma ihåg att vi inte har en klocka som ringer hela tiden i sverige och så kändes det hur konstigt som helst! vi har så mycket frihet som vi tar för givet! Här i USA kan man inte lämna klassrummet mellan att klockan ringer in och att klockan ringer ut. Vill man gå till the restroom måste man fråga läraren och be om ett "pass". Om man går ut utan pass och en lärare märker det hamnar man i "tardy tank". Skittöntigt ju egentligen? men det har blivit normalt nu för mig. 
Eller bara en sån sak som om man missar bussen på morgonen så kommer det en ny 30 minuter senare.. här kommer det en buss och missar man den är man screwed. Gå är det ju inte tala om, det finns inte ens trottoarer... 
Jag är lite orolig för att jag ska komma hem och att jag ska ha förändrats totalt. Här finns det så mycket regler överallt så jag är nästan lite rädd för att det ska bli för mycket frihet liksom. Dessutom kommer jag ha blivit 18 också. Jag kan ju göra vad jag vill! Skitläskig tanke ju.. jag kan flytta hemifrån om jag så skulle vilja! Det är bara svårt att tänka på för jag känner mig inte redo för allt sånt, just nu iaf.

aaaaaahhhh, vilket jobbigt inlägg det blev nu då...  lets muntra upp tillvaron med några videos från igår istället:






i skolan, woowwww

haha nu sitter jag i skolan, ganska sa ballt.
Tankte bara saga det! och min fysiklarare ar cool..... han tvingade mig att skriva det.
god.

What would you do?

You see what looks like a large mouse running towards you with a big grin on its face. You are armed with a stapler, duct tape, an extra shirt, a French dictionary, and 14 toothpicks. What do you do?

haha, jag dör.


en galen joanna :)

RSS 2.0