lund baby

Klockan är 03.23 och om exakt 4 timmar och 7 minuter går min och Ellas buss till Lund. Plan A var att gå och lägga sig tidigt så man var pigg för Lundhelgen men det sket sig när jag fann mig själv sitta klockan 12 utan någon som helst lust att packa. Så plan B, som jag skulle vilja kalla den smarta planen, är att inte sova alls nu utan vänta tills lusten att packa kommer (den måste ju komma någon gång right?) och sen sova på bussen, dreggla mycket på ella och snarka högt! ;) 

I Lund ska vi träffa Rebecca, Rebecka och Lukas som vi träffade på språkresan till Malta förra sommaren. Det ska bli sjukt kul, VI GILLLLAAAR'T! sen så hoppas jag på att få träffa några skåningar från konfalägret där också, mysmysmys! 
Nu ska jag sätta mig i sängen och vänta på lusten att packa. Väänta, jag känner den komma, ohja, här har vi den! stora, rosa väskan here I come ! 




fejnaste bloggen

Lollo är grym, i dagar, veckor och månader har hon nu jobbat med att få min blogg klar... nej i någon timme bara men den är så fantastisk att man skulle kunna tro att det måste ha tagit flera år. Men hon är bara grym :) 
Nu ska vi platta hår och sen ska jag bara njuta av min egen intelligens som faktiskt klarat att skriva ett eget inlägg. Wow. 

Caroline. 

RSS 2.0