vinterkänslor - bättre sent än aldrig

jag känner ändå att livet är bra! allting är bara så himla toppen, nästan lite för bra för att vara sant. Igår pratade jag på skype med victoria, joanna och christopher (och så jonathan då haha) på skype, folk som jag träffade i new york och blev jättebra kompis med men som jag knappt har pratat med på ett halvår. och det var verkligen hur kul som helst, jag skrattar alltid mycket men så mycket som jag skrattade igår har jag inte skrattat på länge. Men jag ska inte underhålla er med våra internskämt. Jag tycker iaf om våran ny-grupp så himla mycket och alla är så sjukt sköna människor, helt olika men som bara är grymt bra allihopa.

Sen pratade jag med lucy idag och det är ju alltid en fröjd! vi har alltid kul, och vi pratade om att hon kanske, KANSKE, ska komma ner till texas och hälsa på i några dagar i vår. Det är ju fortfarande på kanske-stadiet så vi vet ju inte om det kommer funka för alla och så men GUUUD VA KUL det skulle vara om hon kom.
Plan nummer två är att när hon kommer hem kommer hon ta körkort, sen tar vi en roadtrip till stockholm och hälsar på alla ny-människor på en liten reunion. Så sjukt kul!

Och sen, som om inte moset var tillräkligt utan grädden, så pratade jag nyss med alicia och vi ska ju upp till New York över spring break och då ska vi, ganska så säkert, åka skidor över en dag på "ett litet skidställe" där i närheten:


iiiiiiiiih, jag vet inte om man ser så bra men det är nästan bara svarta backar och det ser bara helt cp underbart ut! så himla himla himla himla himmelnajs


lucy visar snö i camen och förhöjer vinterkänslan ännu mer. Dom har kramsnö i Utah nu! :)  

åh detta halvåret kommer gå så himla fort för det kommer vara så himla bra
- New York
- Skidåkning
- John Mayer
- Nevershoutnever
- Lucy :):)
- Six flags med fysikklassen
- och bara varje dag att spendera i detta fantastiska land, haha, nej men jo! :)


happy new yeaaaaar *sjunger med vacker stämma

jag pratar med johanna och ska inte vara osocial, men nyår imån och jag är sjuk men taggad.


spegel, spegel på väggen där, säg vem som snyggast kommer att se ut på nyår i dessa klänningar, är?
nej jag har inte köpt dom men dreggeldreggel, snart så att säga!


tagga tagga nyår

idag är det den 29 december, tisdag och det är ju helt stööört att det snart är nyår och att halva min tid typ har gått då, helt crazy! På nyår ska jag nog vara med Jayme och hennes buddies vilket kommer bli sjukt kul! jag hoppas bara att jag blir frisk för i nuläget kan jag inte andas genom näsan :) jag är sjuk heeeeeeela tiden. Det är nog för att det är nya bakterier och sånt här som inte finns i sverige som jag utsätts för.

Har jag sagt att jag fått eget badrum förresten? det är gryyymtt! eget badkar och dusch och suuuuperstor spegel. Bättre blir det inte :) Innan delade jag ju med skyler och alex men dom flyttade ner till ett annat badrum så yes :) score så att säga

Snart om några minuter ska vi åka och lämna av alicias föräldrar på flygplatsen så att dom kan komma hem till new york igen. Jag ser jättemycket fram emot mars, mars kommer bli storslaget. Först JOHN MAYER som kommer bli dööende bra, och sen är det vårlov och då ska vi upp till new york och förhoppningsvis, cross my fingers, så kommer det vara snö där och alicia har sagt att isf kan jag få åka skidor!! ååååååh, marsmarsmars!! superduperexcited.

Nu är det snart dags att åka och jag sitter fortfrande i pyjamas så bäst att jag går och gör mig i ordning. Fast vi kommer aldrig iväg i tid iaf, min familj är sega i höövvet när det gäller tider :) tummmeeeee upppp

varför jag och sverige är konstiga

Okej, denna söndagen har jag bestämt (haha, jag höll nästan på att stava bästämt!!) att jag ska lista alla grejer som Alicia och Dan mobbar mig och Sverige för...

1. Alla heter Karl eller Kalle i Sverige: Har ni tänkt på det? Det är ganska sjukt när man kommer hit hur allt döps om till Karl eller Kalle när det översätts till svenska..
- Charlie and the chocolate factory: Kalle och chokladfabriken
- Donald Duck: Kalle Anka
- Charlie Brown and snoopy: Carl och snobben
- Calvin and Hobbes: Kalle och Hobbe 

Listan fortsätter men jag kommer inte ihåg mer nu, men läskigt ellerhur? Iaf så säger dom karlää eller carl varje gång vi pratar om någon, "Isn't he called karlääää though?" gooooooosh 

2. Klockor, klockor, klockor: Är det bara jag som har blivit galen i klockor? Jag ser dom överallt och dom bara skriker om att bli köpta och få sitta på min handled... eeeh, jo men det är sant! Iaf så tycker Dan och Alicia att jag är dum i huvudet, men jag fick allt en gul som jag hade önskat mig i julklapp av dom! :) 

3. Kyckling: MMMMMMMM, kyckling är min favorit. Jag äter det hela tiden, och det får man ju såklart skit för. Haha, idag åkte vi och åt på ett ställe som var känt för sina steaks men jag, jag ville ha kyckling, *kollar på mig som jag är dum i huvudet*, men jag bara skrattar. Är jag nöjd så är jag nöjd så att säga ;) 

4. Mina uttal: Ja, men det händer faktiskt efter 5 månader att man inte kan hela den amerikanska ordboken, ännu mindre hur man uttalar allt. Jag skulle säga hoddie och så kom det ut som om jag ska hooootie typ vilket IIINTE riktigt är samma sak. oj så dom skrattade. Och ni vet hur man uttalar J i USA? typ som dj? typ (d)jacket ah ni fattar eller? Ah., ibland när det går lite för fort så glömmer man det där lilla d-ljudet. Då skrattar dom med.. och så var det något med zebra också.. så nu har dom gjort en liten saga om alla ord jag inte kan säga. Jag kommer inte ihåg den men dom har väldigt roligt åt den, *jag ger dom mördarblicken men kan inte hålla mig för skratt :)*

5. Att jag snarkar: Vilket jag IIIIINTTTEEE gör! Jag ska nog bevisa det, dom räknade och sa att jag snarkade 3 gånger under 7 timmar när jag somnade i soffan när jag var sjuk. Mindre än 1 snarkning, vilket förmodligen bara var en snosing, varannan timme räknas väl ändå inte som att snarka? Neej just det, tell them! 

6. Bubble Struggle: HAHAHHA, okej dåååå, men alicia har också börjat spela och hon är dååååålig så det är okej.
    
7. Pizza med bestick: Men vem vill kladda ner sina händer, speciellt när det inte finns någon kant? Nej tack, tacka vet jag kniv och gaffel :)

8. Blodpudding: cooomeee ooon!!... okej det är ju ganska äckligt när man berättar om det och inte min favoriträtt direkt, men jag tänker tvinga dom att äta det om dom kommer till sverige, efter allt dom har tvingat mig att testa så är det ju bara rätt, (peanutbutter, iiiiiiuuuuschhh)

9. Ketchup: mmmmmmm, jag använder det till allt. Konstigt säger dom, gott säger jag!  

Okej, top nine! Men jag mobbar dom för mycket mer än så, så det är hhhhhheeeeeeeelltt okej :)
BIIIILLLDDDSPEEEELLLL


haha, helt random att den gula inte är 12.39


armbandet jag fick av alicias föräldrar, ser ni texassymbolen? superfint tycker jag!


mm, godis som jag fick av alicia. Julmusten är redan slut, ååååh :(


Jag fick paket från världens bästa camilla med massa svenska gottigheter och en veckorevyn, VEM ÄR PARADISE-JACKIE??????


Jag försökte ta en bild på ett hus med juldekorationer för att visa er hur fullt ut dom går här, men det gick inte så bra. Men ni kan ju tänka er hur det ser ut :)


cool caroline i lockigt hår, nya platttången är super! :)

tack och hej, nu går jag och lägger mig.
det rimmade ju till och med, PÅ RIKTIGT LUCYYYY ;)
puss


JAG KAN INTE SLUTA LEEEE!!!

ååh, jag är så glaaad, julen är BÄST! åååh.. okej jag ska ta det från början för att undvika förvirring.

I USA så går man upp tidigt på morgonen och öppnar alla klappar direkt, inget såntdär "nej kolla på kalle anka först, ät upp, stressa inte, tat lungt vi kommer öppna dom så småningom." Nej här är det rakt pang på rödbetan, eller julklapparna då i detta fallet. Varför säger man så förresten? Rödbetor är ju ganska äckliga egentligen..
IALLAFALLLLLL... så hade Alicia sagt att dom inte fick gå upp före 7 (?!) gosh, så 7.08 på morgonen kom dom och väckte mig, för alla öppnar ju presenterna tillsammans. Innan 7 får man öppna presenterna i sina julstrumpor. Hihi, i min var det massa svenskt godis från IKEA och lingonsylt, hahha gottttt! Nu är det bara blodpuddingen som fattas. Haha, usch.
Sen gick vi ner och jag skojjar inte, skylar och alex hade nog 30 paket var, dom var så uppspelta! jag fick en hel del också, hihi :) (okej, jag har försökt att inte skriva hihi för det är ju ganska lamt men nu är jag så himla glad så... hihiihihiihihiihiihi, jag kan verkligen inte sluta le)
Alla tyckte om sina julklappar. Jag fick body lotions, gulliga pyjamasshorts, ett jättefint silverarmband med en texas berlock på, det är ett sånt armband som man kan köpa massa berlocker till så det är ju super att bygga på som ett minne härifrån, sen fick jag nagellack och massa mer :) Jag blev superglad för allting men det roligaste var nog att se skylars och alexs miner när dom öppnade sina, dom var sååå söta :)
Sen så somnade jag om på soffan till sådär halv 12 tiden, skööönt! när jag vaknade gick jag in på facebook och såg att emmaleigh hade skrivit att hon hade great news och att jag skulle ringa henne. Så jag gjorde det och.. ih, jag måste nog skriva det här i stora bokstäver...

HON HADE FÅTT 2 (!) JOHN MAYER TICKETS, EN FÖR HENNE OCH EN FÖR EN KOMPIS SÅÅÅÅÅÅÅ... IIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHH HON FRÅGADE OM JAG VILLE GÅ MED HENNE!!!!! GOSH JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!! OCH JÄTTEBRA PLATSER OCKSÅ, DET BLIR INTE BÄTTRE I'M TELLING YOU! MY GOD, DET KOMMER BLI HELT FRREEAAKING AWESOME! ÅÅÅÅÅÅH.

okej, nu fick jag ur det lite grann, men jag kan fortfarande inte sluta le :) ååååh, okej.
GOD JUL PÅ ER!!


christmas eve

nu är det 2 timmar och 25 minuter kvar till min julafton, ni där hemma har ju redan haft eran, hoppas den var riktigt riktigt supermysig!
christmas eve här i USA spenderades genom att baka kakor, pajer och bygga pepparkakshus! efter det åkte vi till kyrkan och jag måste nog säga att det var det mysigaste kyrkbesöket någonsin. Allt var upplyst med ljus och allt var sådär magiskt! Vi sjöng massa och lyssnade på människor prata och vi slutade allt med att sjunga silent night och alla fick varsitt ljus. Sen gick de två prästerna ner för mittengången och tände allas ljus som satt på ändarna, sen skulle man sprida ljuset vidare. Åh allt var så fint. Sen mitt i sången så höjer någon ljuset och snart så har alla sina armar sträckta upp med ljuset i handen, så himla fint och magiskt att jag nästan började gråta. Fast det gjorde jag inte, bara nästan.

min favoritsång som vi alltid sjunger i kyrkan heter Here I Am To Worship;





GOD JUL! jag saknar er lite idag


24 december

...och mitt hundrade inlägg!!! det firar vi med presenter och en gubbe i röd kostym! hahah,

GOD JUL!/MERRY CHRISTMAS!

julen är en favorit!

åh julen är verkligen på topp nu! Allting är så mysigt och alla är så glada :)
Idag kom Alicias föräldrar och bror hit från New York, helsköna människor. Vi åt på supergod restaurang, faktiskt dit vi gick första gången när jag kom hit! Direkt efter flygplatsen. Stört att tänka på hur längesen det faktiskt var men att tiden har gått så fort.
Iaf så hade vi städat huset innan dom kom och nu är det superrent överallt. Ni vet hur det är att det är roligare att städa andras hus? Så känns det här, även om jag bor här nu så är ju fortfarande allting.. inte nytt, men annorlunda. Så städning är inte sååå tråkigt längre, inte kul direkt, men inte supertråkigt heller :)

Nu är iaf alla mina julklappar klara. OOOOCH jag har skrivit rim på allihopa! Hahha dom gör inte sånt här så jag tänkte att det kunde vara en kul sak att göra. Skitbra blev dom också, på engelska och allt ;)

Åh idag fick jag vääääääärldens finaste julvideo från andreas and the family, ååh jag skrattade så jag grät under hela filmen. Alicia undrade vad mitt problem var..... haha, men den var så fin och jag tycker det är så himla kul att höra att ni fortfarande tänker på mig där hemma :) Det är nästan så jag vill ladda upp den på bloggen för att visa alla hur fin den var, men nej kanske inte, lite för cool för min lilla blogg kanske :) Jag fick ett julkort från mormor och dan också som var jättefint! Jag får ju aldrig post här så det är superkul! :)

Idag var jag också.. energisk vet jag inte om jag ska kalla det, men inte lika lat som jag normalt är kanske? haha, så jag la iaf in bilderna från min kamera, sååå..... BILDSPEL:




jag hittade världens coolaste cola på walmart idag! :)


min hemgjorda nudelsufflé, muuuuuuumms


HAHAHAHAH.. eh, en videoblogg. typ?

assååå jag dööööööööör. Ska jag verkligen göra detta? goosh, varförrrrrrrrr? JO MEN DETTA ÄR FÖR ER! och kom ihåg att jag alltid kommer vara coolare än er! hahahha, GOSH.

 


okej, döda mig.


jullov

hallulujah för jullov! 
dagen började med supermysigt skypesamtal med rickard för första gången på ett halvår! ett helt "adekvat" samtal, eller vad säger du? haha. Sen kom Jayme och hämtade upp mig i sin nya bil, AVIIIIIIS. så okte vi till lakeline mall och shoppade julklappar. Jag kan ju inte skriva vad jag köpte för det finns ju en chans att min familj kollar min blogg, men jag hittade en julklappis till dig ella! heehehehheee, späänande spännande.
Sen åkte vi hem till henne, hon bor mitt ute i ingenting på en farm!! skitcoooollttt, med traktorer och allt! så när dom ska skörda eller vad man säger har hon lovat att jag ska få komma och köra traktor, heheeee. Sen åkte vi och kollade in hennes kor (!) som hade tagit sig ur hagen så vi var tvugna att jaga in dom igen, jag skrattade så jag inte kunde andas!! Sedan körde vi crossbilar på fälten, skiiiiiiiitroligt! Jag skulle så kunna va en farmare, eller va? haha, helt min grej. Sedan åkte vi och hälsade på hennes svenska farmor (!) fast hon var typ 100 år och kom inte ihåg någon svenska, men världens gulligaste tant som inte slutade prata om att Jayme hade hål i jeansen... "don't you have any better jeans than that? You want me to sew those for you?". Så sweet :) Sen åkte vi och åt mexikansk mat med hela hennes släkt typ, verkligen supermysigt. Världens sötaste släkt, helt galna i huvudet allihopa, men supersöta!

Dom hade världens coolaste grej på the mall, en virtual rollercoaster. Klippet är långt men kolla början så förstår ni vad det är. OOOOCH man kan göra sin egen rollercoaster först och sen åka den i maskinen, SKITBALLLTT


8 dagar till jul...

OCH EN DAG KVAR TILL JULLOV!!! är det inte underbart? jag är superduperhappy!
idag hade jag 3 enochenhalvtimmasprov. Kändes sådär i huvudet efteråt, men när jag kom hem fick jag pratat lite med johanna, ella och pappsen och så blev det ju såklart mycket bättre :) Proven gick också bra, helt ok så att säga! Nu har jag precis gjort klart mitt historiaarbete. Ni ska få se det imån, det är superfint :) nu blir det engelskaplugg och the mentalist och sen ska jag lägga mig i tid idag,

so loonnngggg suckers

ja må hon leva med morgonton!

varning för lång förklaring om tisdagens händelser :)
dagen började med att jag gick upp och kunde verkligen inte komma på vad jag skulle ha på mig, ah jag vet, jag har mina problem. Men stod säkert där i 30 minuter och funderade, invirad i mitt stora, rosa täcke. Kallt var det i morse också! Ingen lust alls att byta om.
Sen fick jag lite brådis till skolbussen men eftersom man är ganska så bra så hann man med den också. Jamie har blivit övertalad till att skjutsa mig till skolan nu så jag ska slippa ta skolbussen, hon åker ändå typ förbi mitt hus :) ska bli skönt, jag hatar att åka skolbuss, bara massa weirdos. Fast jag har ju mary-ann... men nej, bil tilltalar mer.
Annyyyway, första lektionen var spanska och eftersom Mayra fyllde år och för att jag i sovande tillstånd förra veckan tydligen hade lovat klassen att sjunga "den svenska födelsedagssången" så fick jag ju gå upp där, inför 30 galna amerikaner och sjunga med min ljuvliga morgonstämma. Ah men ni vet ju själva hur bra det låter på födelsedagsmorgonarna, inte så bra helt enkelt. Iaf, glad över att det var över började jag gå tillbaka till min plats men nejnej, "sjung en gång till caroline, we wanna learn!" gosh.. en gång till, sen fick jag skriva på tavlan och tredje gången sjungde alla med. Jag ska ta med kameran nästa gång så ska ni få höra, dom var så duktiga, mina små amerikavänner :) iaf antar jag att det var ganska kul, man får väl bjuda på sig själv lite :) fick tillbaka mitt spanskaprov också, 96/100.. AHADÅÅÅ!

på fysiken lite senare började jag, reaghen och daniel diskutera dödsstraff. HAHAHA, goooooooosh. Dom var totally för och jag var totalllyy emot, men det var kul att diskutera. Jag sa att jag inte tyckte det var rätt att döda 10 människor om 9 var skyldiga och en var oskyldig. För det händer ju faktiskt, att oskyldiga bli dömda och dödade, och så frågade jag om dom tyckte att det var rätt, dom bara ööh ah? vi tänker inte betala taxes för att ha fångar i fängelse osv... haha sen när mina argument blev lite för bra för daniel så började han snacka om att USA var det bästa, starkaste och rikaste landet och att allt dom gjorde var rätt och blablablaa, då ville jag nästan skratta. Fast det gjorde jag ju inte :) lite smålog bara för det var allt lite kul.. vi höll iaf på hela lektionen, och medans vi gick till cafeterian, och därimellan drog vi ju på oss en antal till människor i konversationen, alla PRO DÖDSSTRAFF. Är jag i texas eller vad? Sen kom vi in i cafeterian, vi köpte mat och satte oss vid bordet där jag fick alla, ALLLA, emot mig. hahahhaa, gosh.. men det var roligt ändå. Jag är fortfarande emot dödsstraff, och jag tycker att jag vann diskussionen stort. Tack pappa för alla diskussionslektioner så att säga ;)

På fotbollen tvingades vi springa 3.5 miles, vilket vi gjorde igår också. KUUL, vi ska springa varje dag nu, ännu mera KUUUUUUUUL. Menmen.... efter skolan var det träning i två timmar till. Det gick riktigt bra idag faktiskt, förutom att jag stukade foten lite lätt när jag råkade trampa i ett skitstort hål i gräset, haha ssmartoo. Det är lite ömt nu men det ska nog vara bra imån :)

Nu har jag precis gjort upp ett pluggschema för hur jag ska kunna få in allt i hjärnan för midtermstesten som vi har torsdag och fredag. Jag vet ju att jag inte kommer följa det men det känns ändå bra att ha det lite organiserat :]

Nu blev det ett superlångt inlägg och jag vet ju själv hur kul dom är att läsa om man inte bryr sig alls, speciellt utan bilder så jag ska lindra eran smärta med en sjukt snygg bild


coola juniors stavar Hendrickson Hawks! och gör the hawk sign B-)


haha en snabbis fick det bli

jag höll på att döööööö när den här reklamen kom på tvn: It's only one thing that smells like bacon, IT'S BACOOONNNN


full av en fullkomligt fantasikt fredag!

FREDAG ÄNTLIGEN! fast jag hade träning efter skolan och kom hem vid sjutiden, sen var det tänkt att jag skulle vara med kim men eftersom min mobil är efterbliven så blitte det inte så. Men jag fick iaf pratat en stund med ella vilket var mysigt!
imån måste jag gå upp tidigt, varför undrar ni.. min coach har fått för sig att lördagsmorgonar är en toppentid för löpträning, TOPPEEN. Där rök den enda sovmorgonen så att säga, för söndagar är ju kyrkan ju. Jag hoppas att vi kommer få några lediga lovdagar iaf.
Träningsschemat ser ut så här:

måndag till fredag: träning 6th period i en timme, sen två timmars träning från 4-6 efter skolan.
lördag: träning 8.30-10.30, you gotta love it
mån, ons, fre: games

men det är kul och man skulle inte kunna önska sig ett bättre lag med tjejer :) nu blire sova för klockan är mycket och sängen kallar.
löv


en tipptopp, tagga, typ-awesome torsdag

druuuuuummmmmmmmviirveeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllll..................

CAROLINE MADE THE JUNIOR VARSITY TEAM!!

iiih, jag är såå excited, och suupersuperrglad! Jag fick höra att massa som jag trodde skulle komma med i laget inte kom med så jag trodde for sure att jag skulle bli.. öm cut på svenska? haha, iafff så blev jag skitglad när jag kom med i laget, och livet leker så att säga! allt är så himla bra!! :)

förra årets lag :)

Imorgon är det spanskaprov, känns som om jag har koll på det mesta så det är lungan. Fysiken gick bra idag också, berättade jag att vi byggde en katapult? jag tror inte det, iaf så byggde jag, reaghen och daniel en och idag sköt vi och kollade vilken som sköt längst och vi kom tvåa! ganska så bra så att säga :)
nu är det bara fredag och en vecka kvar senm är det jullov! så sjukt att jag nästan har varit här halva tiden ju. Igår fick jag ett mail från utbytesstudentsorganisationen som sa att vi skulle börja förbereda oss för hemresan, hur sjukt är inte det!? ANYYWAAYY, nästa vecka innan jullovet har vi något som heter midterms exams vilket är typ som nationella prov antar jag. Vi har prov över det vi har gått igenom hittils, hela onsdag, torsdag och fredag. Inte alls nervös faktiskt, skolan går bra. Allting rullar på riktigt bra nu. Engelskan förbättras också, det är kul att se hur det går i vågor liksom. I början sög man, sen blev man bättre men fortfarande sög, sen stannade man där och utvecklades inte alls, och så går det hela tiden. Man utvecklas sen stannar man, sen utvecklas man lite mer osv. :) Så nu är jag i en utvecklingsperiod vilket känns toppen!

för att sammanfatta: LIVET ÄR AWESOME! over and out.

 

Jag har till och med några småcoola indianvänner, heheheee


dance ladies...and tony :)

idag hade vi vår dance show!! åh det var huur mycket folk som helst och huuur kul som helst! Vi filmade hela grejen, men jag orkar inte lägga in det på datorn nu. En bild får räcka sålänge och backstage video på vad vi gör i klassrummet :)


Kan ni hitta mig? :)


GRATTIS JOHANNA; nerdiest sister everrrrr

För att fira Johannas 16nde födelsedag och för att slippa ladda upp dom tusen snygga bilderna jag hittade så har jag satt ihop en liten movie, haha vi ser missbildade ut på bilden! ANYWAY ENJOY



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA JOHANNA, SYSTER OCH TÖNT!
i love you!


imååån...

imån kommer ett inlägg fult med töntiga bilder på min nördiga syster. Why, you wonder... för att det är hennes FÖDELSEDAG that's why. Nu är jag skittrött från skola, träning och läxor. Jag ska ta en snabbisdusch och sen sova.
GÖÖDNIGHT 

jag tycker inte om att skriva inläggstitel

helgen har varit okej, jag har mest hängt med tony och dee. Vi gör ett dansproject tillsammans i dans och vi är nästannnn klara nu :) På tisdag är det genrep och på onsdag kväll ska vi dansa för skolan och föräldrar och hela köret, majsnajs.. Idag tror jag att jag ska till kyrkan men det kan va så att min familj bestämde sig för att stanna hemma för klockan är snart 10 och dom har inte gått upp än så. Själv är man ju uppe med tuppen, har redan duschat och ätit frukost.

idag har jag inga planer, tony kanske kommer hit senare och dansar lite men annars är det bara ta det luungt på listan.


lite kul i vardagen


ingen titel

idag hoppade en tjej i min skola från andra våningen. Nu ligger hon på akuten. Jag ville bara börja gråta på bussen för det var så overkligt liksom, fast jag struntade i det för sen blev jag bara skitpissed på några killar bakom mig som satt och skrattade åt situationen och höll på. ville bara gå och putta ut dom från andra våningen och se hur kul det var då... och en spark i skrevet innan, ifall dom hade tur och landade på deras fötter

hemskt och tragiskt att det kan gå så långt att man vill ta livet av sig, det får en att tänka på hur bra man har det och allt man har att vara tacksam för
typ

det luktar...

DET LUKTAR SNÖÖÖ UTOMHUS!! imån när jag vaknar SKA det ligga snö på marken! :]

när jag vaknade var det.. allt förutom vitt. Bajs, jag trodde verkligen det skulle snöa. Nej idag är det bara skitkallt ute men jag tar på mig mina boots och halsduk och härdar ! ;)


skor muntrar ju iaf upp mig. Hihi :)


snabb update

Det som händer just nu är fotbollsuttagningar, skolan, läxor, prov och stora projects.
men det är okej, jag gillar stressen lite grann :) och det är skönt för jag behöver ju faktiskt inte oroa mig för mina betyg alls.
Annars så ska jag och tjejerna åka in till downtown austin i helgen och gå på någon grej.. eeh ah jag fattar inte, men det var något juligt som involverade varm choklad så självklart hänger jag med ;)

bajbajjj

RSS 2.0