bläblogg

jag har så mycket kul att berätta för er men jag känner inte riktigt att jag orkar eller har tid.. mitt rum är stökigt, jag har läxor att göra, och kläder att tvätta. blää


godmorgon

IIIIIIIIIH idag ska jag gå utan kryckor till skolan, så får vi se hur det går. (victoria: hoppas du ramlar.)

och datingvärlden är KOMPLICERAD.


wowwww

4-0 wohooo

vi vann med... här kommer det....... 4-0 idag!! okej det var ju redan avslöjat i rubriken, meeen.. haha, jag körde hårt med mina kryckor, YEAH.


excuse me, where are the nerdsss?

pratade med ellabellabanan för första gången på år kändes det som. Jäätttäätäättätäteeemysigt.
förressten, bara på tal om ingenting, RICKARD! min dator sa att den hade typ 1 GB kvar på minnet EEEHEHHEHE, men duktig som jag var så rensade jag jättemycket, så nu är det nere på blått igen. Tänkte bara skryta lite med min brilljans och påpeka att jag faktiskt lär mig något av att kolla på när du fixar min dator. OCH PÅ TALLLL... inga nördar alls här! bara lame nördar, inga coola nördar... suck. så man måste ju fixa sin daton själv.

aja, när jag rensade datorn hittade jag finfina bilder från när jag och ella åkte skridskor :)


en ny mario is in townnnn

asså jag känner ändå att jag är gaaaanska så poffsig på paint så det kommer bli min grej.

CAROLINE ♥ PAINT

det blir grejer det. Som till exempel idag, jag spelade nya mario bros med alex efter att vi kom hem från kyrkan.


hahahhahah, jag döööörrrr (jag tänker alltid på dörr när jag skriver så, men hur annars ska ni veta hur mycket jag dör av skratt liksom? dör som en dörr!)


staaackkkars caroline

 

bajs

okej så igår när jag spelade fotboll gjorde jag illa foten som sagt men min tränare sa att det inte var någonting farligt så jag tänkte att det nog skulle vara bättre efter natten. När jag vaknade, however, så var min fot helsvullen och det gjorde ont utan att jag ens rörde den. Så jag och Alicia åkte till sjukhuset och jag fick åka rullstol och grejer, jag tyckte att jag kunde klara mig själv men okej det var rätt coolt. Men när dom tänkte köra mig så skrattade jag bara, jag var ju inte helt handikappad, mina armar kunde ju fortfarande snurra på hjulen liksom (:  sen röntgade dom min fot och så var det massa trams eftersom jag inte är amerikan och sånt, blabla.. men till slut fick dom iaf foten röntgad och det visade sig att det var en grov stukning så nu måste jag gå omkring med en stödgrej på foten som är skitsnygg (?) och kryckor. OCCHHH jag inte spela fotboll eller dansa på minst 2 veckor! jag måste gå tillbaka till läkaren då och kolla om foten är bra nog.  AAHH jag känner bara att jag vill gråta typ, men jag försöker skratta åt det. Men grejen är att fotbollssäsongen bara håller på till typ slutet av februari så jag missar ju typ allt! BAAAJJJSSS. suck..
Aja, man får väl vara glad at det inte var något värre.

WOOOHOOOO, CHEER UP CAROLINE

om bloggen

jag tänkte bara säga att jag får så himla mycket fina kommentarer om min blogg och det är jättekul att folk läser den! Jag kör ju bara på nu och skriver mest om vad jag gör och sådär, men om det är någonting som ni vill se mer av, eller mindre av haha, så är det bara att säga till! Bloggen är ju faktiskt bara till för er :)

... och lite för mig att ha som minne när jag kommer hem, vem orkar skriva dagbok, blääsh.


vamos a jugar fútbol, whoa :)

dagen började bra! min spanskalärare har bestämt sig för att bara prata spanska från och med nu, vi kan inte ens prata engelska till honom. Om vi gör det så säger han bara como? que? så irriterande, men jag var awesome! jag får panik om någon pratar med mig men om jag frågar något går det ganska bra (:
sen hade vi matteprov, gick också bra!

Idag på dansen dansade vi balett! jag var vig och grym såklart..................... eh. Vi fick testa att stå på våra tårtoppar, jag klarade en sådär halv sekund, gaaaanska så stolt måste jag säga.

Efter skolan hade vi fotbollsmatch, första homegame! Jag var jätteexcited men efter typ femm minuter in i matchen trampade en stoorrr tjej mig på foten, samtidigt som jag vred den. Nu kan jag typ inte stå på den utan att det gör skitont. Och vi som har en turnering på lördag! hopppasshopasshoppass att foten blir bra tills dess, för baletten också!
Vi vann iaf matchen med 3-1, vi är ganska så obesegrade hittils! GOO LADY HAWKS :)


när jag har tråkigt googlar jag mitt namn...


... och alla vet ju att google aldrig ljuger.


anything can happen in america

det var ju tänkt att jag och tjejerna skulle gått på nevershoutnever konserten i helgen men det blev liksom inte riktigt av, folk blev haha grounded och sånt, men ida var vi iaf i Austin och så kör v förbi... SÅNGAREN I BANDET! Samantha blir helgalen och hoppar ur bilen när vi står i trafiken som värsta freaket. Parkerade så fort vi kunde och hoppade ut och alla hälsade och tog bilder, awwwwww. Jag har inte fått bilderna än, men den här tog jag från facebook.
Hahah freaksami och sin älskade christofer drew!



oh oh oh oh oh oh oh oooh oooh oooh

:)

idag var en jättejättejättejättejättejätteBRA dag!



too proud for love säger lykke li  


SWEATING TO THE OLDIES

Igår hittade min kära värdmor en work-out-video från när hon var ung, toppen tänkte vi och satte igång! wow vilken workout, haha men kul var det och coola såg vi ut!





AVATAR

åååh jag är käääääääär.

jag vaknade upp 9 idag (döda mig) och hoppade in i duschen, sen åkte jag och alicia till kyrkan. Efter kyrkan var det youth group där vi fick skriva ett brev till en soldat i Afganistan. Vi skrev det som en grupp vilket jag var glad över för vad skulle jag ha skrivit liksom? Typ tack för att du tjänar mitt land, ah fast det är ju inte mitt, för jag är ju svensk, but you go dude! Nä, men nästa söndag ska vi skriva var sitt så jag får tänka lite på vad jag vill skriva.

Sen åkte jag och Carli hem till henne, hon bor i ett jättejättefint hus verkligen! Sen åkte vi och såg AVATAR på bio. Ååh, asså jag måste säga att jag var skeptisk innan och början var inte den bästa men nu efteråt, jag är helt såld! Den var inte som någonting annat jag någonsin sett, jättefin och ingen sån där töntig love story som "a walk to remember" ;) Jättejättebra iaf, jag är helkär! Och 3Dn! Herrejesus, jag vet inte om det är samma kvalité i sverige men det här var nog den största biograf jag någonsin sett. Tänk er den på Liseberg! Så stor, åh det var såå ballt, det kändes verkligen som om man var där bland dom svävande bergen, haha jag var blå så att säga! Jag kan prata forever men jag ska inte tråka ut er. Jag måste bara säga att stolarna i satt i, goosh, skönaste ever. Det var typ som fotöljgungstolar! Görsköna, och jag hade till och med turen att hitta popcorn UTAN SMÖR. Kan ni tänka er? i amerika? haha.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och guess what.... INGEN SKOLA IMÅN!


världens bästa camilla

det var en gång en flicka som bestämde sig för att upptäcka världen. Hon for till amerika och väl där mötte hon många svåra omständigheter. Nytt språk, ny skola, nya människor, men framför allt nytt godis! Vart fanns saltlakrisen? Dessutom hade flickan blivit tvungen att fira sin första jul utan lussebullar! Jag vet, förskräckligt.

En dag ringde det på huset där flickan bodde. Det visade sig vara ett paket adresserat till henne själv. Försiktigt öppnade hon det och ut föll SVENSKT GODIS, SVENSKA TIDNINGAR, SAFFRAN och SAFFRANSSKORPOR! överväldigad av lycka plockade flickan upp en lapp som hade fallit ner på golvet. Massa fina ord och från camilla stod det. Världens bästa camilla

  
    

nu ska jag gå och baka lussebullar.
och livet är inte svårt här, men lussebullar gör det ju inte värre.
TACK CAMILLA! ♥


soccer tournament

hejsan whooopwhoop allihop!
jag kom precis hem från fotbollsturneringen. Det var pissregnigt hela dagen så vi åkte hem tidigare än väntat, och imån blev det inställt så lördagen är öppen för party så att säga. Ska nog ta och ringa lucylosern, som jag saknar sådär mycket! :)
Vi vann iaf första matchen och det blev lika andra, även om vi skulle ha vunnit den också, våran målvakt fick inte ens röra bollen? Grymt jobbat var det iaf, och vi hade superkul. I love my soccer girls ♥


på bussen :)


nicole och juli posar vid the gum balls :)


EUROPA 2012

detta är min plan för nästa sommar, det kommer bli amazing, i can't wait!


bloggning mobbning

som victoria så fint förklarade det i inlägget innan

" HAHAHA alla bara klagar på din svenska,
det är det enda denna bloggen är till för.
mobbning."

så ska vi gå vidare och inse att min svenska är bajs? Men okej, jag älskar alla kommentarer jag får så om ni vill mobba så gör det å. Bara för det, så ska jag nu skriva ett inlägg så som jag skulle vilja skriva det: på ren, nyttig engelska, enjoy! 
 
So tomorrow, friday, and saturday, my soccer team was suppose to go to a tournament in Coppers Cove, three hours from here, and wohoo miss school! I was so excited but like 30 minutes ago my coach calls me and says that our games tomorrow have been cancelled because the teams we were suppose to have played didn't get excused to leave school because of some tests, bläääää (yes "blä" is an american expression). So now I have to get up tomorrow for school anyway, blää again. Fortunately we're still playing friday and saturday! and we'll be kicking butts! :)

54 days from now I'll be standing with an awesome friend, listening to some awesome music!

AAAAAAAAANNNNND 152 ddays from now, I'll be standing on swedish ground, hugging all of you! or as we say here in texasssss "HUGGING Y'ALLLLLLLL"



BEVIS

   

Nej jag skojjar bara men god jag älskar min jacka. Cool liten bil i bakrunden också. Den rosa rosetten inhandlae jag igår för endast uno dollar! en sådär 7 riksdaler så att säga, en kap skulle man kunna påstå :) Åh men det är tid fr mig att färga the roots i håret nu, gallleeetttt.

Dagen var bra annars. Jag somnade på engelska lektionen för jag var klar med allt arbete och när jag vaknade upp badade jag i mitt eget dreggel! HAhhahahha, nej det kanske var att överdriva, men det var some serious drooling! Ingen såg mig iaf, inte för att jag skulle bry mig, det är BARA freaks i den klassen. Haha, meeennnmmeeennn

peace out som coola människor säger här, nu ska jag ta en dusch, göra min fysikläxa och sen gå oh lägga mig :)
oh förresten! Jag sydde min egen klänning igår, haha, bara sådär! Den är inte riktigt klar än men jag måste säga att den blev gaaaaaanska så bra ;) haha. Bilder kommer imån om jag orkar, förmodligen inte. PUSSILUSK


HEEELSANTT


ski thru mcdonalds

jag sitter som vanligt i sal E204 och räknar matte när jag märker att det är någonting annorluna med rummet. Jag kollar runt, och ser en tavla som, efter närmare titt, visar sig innehålla lappar med massa random facts. Intreserat kollar jag runt, skrattar lite, och tänker precis gå och fortsätta med ekvationerna när jag plötligt hejdar mig. En lapp fångade mitt intresse:
"There is a ski thru mcdonald's in sweden"
WHAAAAT? är det bara jag som är efterbliven och har missat detta? Haha, alla kanske bara "men duuuh caroline?" jag tyckte det var lite roligt iaf, och helt random att det stog på en lapp i min mattesal liksom. Men uppenbarligen så finns den i Lindvallen - Sälen, och har funnits där sen 1996. Haha, sjukt!


finfredag

så himla skönt att det är fredag! det känns som om lovet var sååå längesen, även om jag tycker om skolan så känner jag att jag är så trött hela tiden. Och det är inte det att jag inte sover, jag bara vill sova hela tiden! Men det kan man ju inte göra när man är i USA så att säga... LIVVIINNG THE DREAMMM, WOOOHOOOOO - Björnstyle

Nu ska jag och några dudes kolla film, dukes of hazzard :)
löööööv

TRÖTTTORSDAG

idag var jag verkligen meeegatrött. trötttorsdag! och det var ju inte så att jag somnade sent, jag somnade typ klockan 9 igår, hehe framför datorn, sen vaknade jag väl runt 11 och så borstade jag tänderna och tillbaka till sängen igen. Så hur kunde jag vara så trött idag? asså jag snackar inte lite sömnig, verkligen megatrött. Menmen, nu är det bara fredag och sen kan jag sova hela helgen :) 

idag var det nästan 0 grader här!! helt galet, vädret är verkligen upp och ner. Igår jag jag i tjol? crazyyy. Vi slapp iaf efterskolan-träning idag pga vädret, skönt, jag har ganska mycket läxor att göra så det var nog bra :) & my legs are killing me! i need some serious streching! 

oh och hela dagen blev så himla bra när jag kom hem och ett brev väntade på mig i brevlådan från världens bästa victoria! ååååh, jag älskar brev! Så himla fint var allting också, jag ska ta kort på det när jag slutar vara lat! vilket blir snart :) 

sammanfattning för personer utan hjärna: 
trött, kallt, victoria är bäst, världens bästa victoria ;) 
ska vi räkna bäst så ligger ju jag i toppen så att säga, eeeeehehe


ah det är ju ungefär så bra det blir på en bärbar dator med musplatta och en lat caroline som inte orkar ladda upp bilder, jag älskar min nya jacka iaf! :)
 


skolan har börjat

BLÄÄÄÄ, skolan började igår och hemma i sverige har ni en hel vecka kvar, lyllloosss.
iafalllllll.. VI VANN MED 2-0 IGÅR! det var en riktigt bra match och jättekul :)

nu är jag trött och ska sova, det kan ju inte bli trehundra kilo inlägg varje dag, pussochkramis!


betygen för första semestern :) oh-oh-yeah


HHS SOCCER

imån spelar jag min första fotbollsmatch för hendrickson high school och jag är suuupperrrexcited! lite nervös också men mest bara glad! :)


"Är caroline bern bäst i världen?" - guiltyyyyyyyyyyyyy


jag dööööörrrrrr



och på tal om att dö.. igår såg jag "a walk to remember" och jag dog. Av lameness! Jag kanske hade för höga förväntningar eller något men herregud, jag hade kunnat berätta hur filmen skulle sluta efter 5 minuter av tittande. Menmen, jag och alicia hade kul åt den iaf :)


saturday means shopping

min julklapp till skylar var en dag at the mall :) hon var så excited, det var första gången hon var ute och shoppade utan någon vuxen och jag kommer ju själv ihåg hur stort det var att åka till mölndals bro på lördagarna och handla på kappahl, hahahhaha. Good times.
Skylar hittade två t-shirts, lite smink och en väska som då ingick i julklappen. Sen blev det kinesmat och glass också, mummmss. Själv hittade jag en jacka (haha, samma jacka som johanna fick men den var på rea! fast i annan färg), och sen en innejacka (eller vad man kallar det? haha svenskan är på topp), en tjol och ett par jeans.
Både jag och Skylar var helnöjda efter 4 timmar och somnade på vägen hem.
tjotjooooooo




ipoden spelar just nu:


FEM! FYRA! TRE! TVÅ! ETT! HAPPY NE... VA?

hahahha, heldålig nedräkning. Det visade sig att mobilen vi gick efter var tjugo minuter före, men det spelade ingen roll, we got it till slut! Jag hade en riktigt bra kväll och jag träffade massa nya, trevliga människor. Skitbra nyårsfirande helt enkelt!

DAGENS OUTFIT: hahahahha, nej tack. Men om ni vill veta hur en cool, svensk tjej mitt i texas klädde sig ikväll så kan ni ju checka bilderna här under ;)

   

1. Cool bild.

2. Cool bild.

3. Cool bild. 10 fattar ni? 2010? ah.. eh, cool bild iaf.

 

hahahha klockan är snart 3 och min humor är på topp. GOTT NYTT ÅR nu allesamans. Hoppas att ni hade en riktigt sjukt bra sista dag av år 2009, i know i did!  

puss 


RSS 2.0