soccer tryouts

gooodenmorgon
ååh idag har vi tryouts för fotbollslaget, jag är lite nervös men mest excited. Fast idag måste vi springa, men jag känner mig ganska bra idag så det ska nog gå :) och om jag inte kommer med i laget så är det okej också, jag har haft himla roligt i klassen iaf så... men jag hoppas ju!


jag och david, ah man har ju benmuskler.. och andra muskler
goooosh im funny


26

26 dagar kvar till jul, helt crazzyyyy!! vi dekorerade precis våran julgran, så himla mysigt. Med julmusik i bakrunden, åh jag ville bara gå runt och krama allihopa!


jag och skyler, hon i sin fina prickiga klänning, jag i... mina pyjamasbyxor :)


black friday

jag ska berätta om min black friday upplevelse nu så ni som inte har läst tidigare inlägg men planerar att läsa detta så skulle jag rekommendera att läsa inlägget döpt till blablabla black friday för att inte framstå som retaderade :)

vi började klockan 10 på torsdag kväll med att ställa oss i kö utanför toysrus för att köpa julklappar till alex och skyler. Det blir ändå ganska kallt ute här på nätterna så jag fick tilfälle att ha på mig min dunväst och mössa! SUUUPERMYSIGT. Efter två timmars köande (man köar för att få tag i sina grejer innan allt tar slut) så släpptes vi in och herrejesus, man kan ju tänka sig att föräldrar till små barn skulle vara försiktiga och gulliga men nähänej, det var armbågande, puttande, stampande, no mercy at all! haha, nej vi sedan ställde oss i kön för att betala var den så lång så att man inte ens såg kassan från slutet. Men det var kul iaf, jag tyckte det var ganska underhållande att kolla på alla amerikaner som kämpade för att få sina barns leksaker.
Efter toysrus åkte vi till old navy och det var lika crazy där, fast efter kläder då.. Jag hittade en väska, ett par pyjamasbyxor, ett par mjukisbyxor med matchande mjukiströja (caroline glömde packa mjukisbyxor hit, det har varit 3 tuffa månader!) och en navy blue randig tröja:

  
väskan och min randiga tröja :)

sen åkte vi till andra ställen men klockan var typ 4 på morgonen så jag stannade i bilen och sov medans alicia och dan åkte och shoppade mera. Vid klockan 7 stannade vi på whataburger och åt eftersom vi inte hade ätit sedan våran lunch/middag klockan 3, ååh man var bra hungrig.
Sen åkte vi hem och jag sov till klockan ett, skönt! sen spenderade jag dagen pratandes lite sådär halvdöd med ella och johanna på skype. Klockan 6 bestämmer jag mig för att åka med alicia och skyler som skulle kolla en klädbutik som skyler gillade. Vi shoppade där för ett tag, åkte och åt och sen till en skoaffär. Goosh, tar shoppingen aldrig slut kan man undra? kan inte caroline sluta shoppa kan man undra? nej det kan hon inte. Det slutade med att  jag kom hem med två par nya skor i min ägo,



jaja, jag vet att det är två par av samma sko men ser ni hur söta dom är? för att inte tala om sköna!! och det var ju ta två få 50% off på det andra paret, man kunde ju inte stå emot. Nu ska jag bara få mitt bankkontonummer från pappa så att jag kan kolla mitt saldo och få lite kontroll över min ekonomi :)

bahahahhaaajjj




nu är klockan 3.37

...och det är så nära du kommer 13.37 i amerikat.

jag har nu ätit min allra första thanksgiving middag och jag håller på att sprängas, ååh så gott det var. Kalkonen i ugnen



Min pannkakstårta var också väldigt uppskattad



mmmmmumsss


happy thanksgiving

HAPPY THANKSGIVING ALLESAMMANS!
nu ska jag gå ner och baka pannkakstårta

 


new moon, toiletpapering, thanksgiving och black friday

nu har jag lov, åh så skönt det kan vara! igår tisdag åkte jag hem efter skolan, sen kom emmaleigh och hämtade mig och så åkte vi och mötte upp megan, courtney, reaghen, julie, nicole och sarah vid bion. Vi såg new moon och den var väl helt okej, en jacob utan tröja räddade den totalt trots hans babyface, resten av filmen var bara klagande mellan töntbella och blekedward.
efter filmen bestämde vi oss för att åka och äta på whataburger, ännu en hamburgerrestaurant, suprise suprise! vi kom hem till nicoles hus vid 2 och bestämde oss för att göra något som dom kallar "toiletpapering". Toiletpapering går ut på att man köper typ 50 toalettrullar och bestämmer sig för ett offer. Sen åker man till huset och dekorerar hela trädgården med toalettpapper. Det sista man gör är att skriva en lapp med namnet på den man kände i huset och sätta på dörren. Poängen med det är att när familjen nästa morgon vaknar så vet dom vem det är som måste städa upp efter sina kompisar. Ahdå, lite lame kan man tycka men vi hade riktigt roligt och det är liksom ett litet krig dom har här. Omar, snubben som vi "toalettpapprade", kommer ju helt klart att hämnas på oss!




me and sami :)

sen åkte vi iaf hem till nicole och sov till 12, courtney skjutsade (god, svårt att stava efter 3 månader som amerikan!!) hem mig och jag sov lite mer. Efter det åkte jag och alicia till walmart för att handla inför thankgiving dinner imån och jag bestämde mig för att strunta i blodpuddingen (haha) och köra på pannkakstårta istället, MMMM! gott så att säga! OOOCHHHH vi stannade på ikea för att köpa dukar också och gissa vad jag hittade........

 
JULMUSTTTTTTT! åh a little taste of swedish christmas liksom! jag känner verkligen att julen är nära nu! jag frågade alicia när man börjar skaffa julgranar här och det gör man tydligen direkt efter thanksgiving, så i helgen ska vi ut och jaga julgran! ÅÅÅÅÅÅH!! asså jul och sommarväder är verkligen en superkombination. Fast jag saknar ju snön såklart, och varma jackor, men shorts och t-shirt funkar bra det med! jag fixar julstämningen med nygårdas julmust istället. Alicia tyckte det smakade blää så jag får den helt för mig själv, man tackar!

så imån är det thanksgiving och på fredag, har jag berättat om fredagen redan? om jag har det kan ni som har läst det sluta läsa då. Iaf, fredagen efter thanksgiving kallas black friday och är en shoppingdag! JAG VET, helt perfa för mig, kungen av amerikansk shopping liksom, eeeeeheh. Iaf så är black friday helt crazy för att alla affärer har rekordlåga reor och öppnar tidigt tidigt på morgonen, dom flesta runt 4 sådär. Så alice, dans mamma, ska passa skyler och alex och jag, alicia och dan ska ut och shoppa! åååh, jag är sååå excited. Som om inte amerika är billigt nog liksom, superreor på det? det gillar vi! men ja tydligen blir alla helt crazy för allt tar ju slut rätt fort så jag har hört massa retaderade historier om hur folk knuffas, puttas och armbågas för att komma åt det dom vill ha, men jag kan jag med ska ni se! jag ska satsa på att hitta.. kläder och skor, hihi, och julklappar, ah just det för snart är det jul!! 

hjärtliga julhälsningar från caroline!


ojojoj, nu blir det careglasses johanna

jag känner att jag är inne i värsta bloggfasen nu, jag tycker om att skriva av mig om allt som händer! jag skulle vilja att alla där hemma hade en blogg så att jag skulle kunna läsa om alla andra också, jag älskar att läsa svenska bloggar, det snöade nyss right? uppdaterad så att säga. Idag har jag inga läxor så jag har tid att svara på ointressanta frågor.

Saknar någon just nu: Vem saknar jag inte?!
Svär ofta: för mig själv, och på svenska in public, amerikanerna förstår ju inte iallafall :)
Sjunger i duschen: ALLTID, min värdfamilj har redan berömt mig
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: vi ska ha en pyjamasdag nästa vecka så... ABSOLUT!
Skrattar åt mina egna skämt: jag skulle väl inte säga ett skämt jag inte tyckte va roligt eller?
Äter snabbmat varje vecka: eeeeeeeeeeeeh....

HAR DU :
Piercingar: nej, min kropp är ren, ( HAHAH, kommer du ihåg johanna??, god jag skrattar så jag dör)
Syskon: världens bästa syster
Pojk/flickvän: nehedu, jag behöver ingen dude som drar ner min coolhet
Jobb: noooope
För många vänner: jag har 446 facebookvänner.
Färgat håret: jag gjorde svarta slingor i 5an med magda, vi var allt bra coola. Nu är det blont, perfaaa
Bra självförtroende: ja det skulle jag vilja säga :)
Varit kär: nej.
Gjort något olagligt: jag hade på mig rosa militärbyxor en gång i 7an sa johanna
Somnat i skolan: senast idag
Varit på en blind date: hahhahahahha
Sovit en hel dag: ja, sova är min passion

BRUKAR DU:
Titta dig själv i spegeln: på morgonen
Ha ångest: nej jag kör på
Drömma mardrömmar: igår drömde jag om att alicia väckte upp mig och sa att min glass hade smält
Klä dig i svart: jag gillar svart, alicia frågade om jag var deprimerad förra gången jag kom hem från en shoppingdag
Gå till kyrkan: every sunday, and i like it!
Röka: nähäj
Ljuga: jag försöker att låta bli
Hata folk: haha, jag börjar alltid hata så mycket när jag pratar med christian, men nej jag tenderar att överdriva :)
Lita på folk: folk och folk, jag litar på mina vänner

VEM :
Saknar du: alla svenskar, och lucy, för hon är amerikan nu
Vill du döda: våra fåglar ibland, men nej.
Rörde dig sist: alex satte sig precis på min rygg och kallade mig "a swedish pancake", dom är platta.
Vill du slå: alex för min rygg gör ont nu, fast bara lite löst sådär :)

SISTA PERSON SOM:
Sov i din säng: jag
Fick dig att gråta: johanna, haha när hon bölar, bölar jag... tönt
Orsak till frågan över: jag sa ju det, hon är töntig
Du delade en dricka med: jag vet inte, reaghen snodde min lemonade idag, suck
Skrek åt dig: alex skrev "SILENCE!" till mig i bilen idag för han försökte sova, uppenbarligen.. 
HUR: 
Svarar du i telefonen: Hello? no, she isn't home right now.. nooo, im the retarded swedish exchangestudent.
Fördriver du tiden: haha bloggaarrrrr
Mycket pengar har du: oooohohoho, jag har inte checkat sen mina två senaste shoppingrundor, wooppsi
Ofta träffar du din familj: inte alls just nu ju! whats up with that?

ah såååååååååå så är det, haha eller ella?
en bild också för det gör ju mina ointressanta frågor så himla mycket mer intressantare


farmor, helt okej uppstoppad person, edy, sandra och alexis :)


voila, svensk husmanskost

jag sa till min värdfamilj att jag skulle bidra med något svenskt till thanksgiving-middagen, så berättade jag precis för alicia om blodpudding. Sen letade jag upp på internet hur man gjorde blodpudding och översatte. Sen visade jag en bild på det.
ja, det blir nog blodpudding ändå


helgens uppdatering

igår kom edy, tomas, alexis, sandra och farmor hit från dallas vid 2-tiden. Dom fick se var jag bodde och så sen åkte vi och min värdfamilj ut och åt, past med kyckling blev det för mig, mmmmmmmm :) sen åkte vi och shoppade på high land mall men jag hittade ingenting. Efter det var det ju tänkt att jag skulle åka till ashleys party men hon hade fått influensan så det blir förmodligen nästa helg någon gång :) så istället åkte jag med dom andra till deras hotell och sov över med dom, massa mys. med pretzels! åh det är min amerikanska favorit! mmmmmmm, haha massá mmmmmm
på söndagen gick vi upp, åt hotellfrukost på sängen och sen åkte vi iväg till san marcos och shoppade. Det blev ett par vita converse och superball klocka. Det var verkligen supermysigt att dom kom hit!

nu ska jag snart börja med mina läxor. Ska bli skönt med lov snart though, bara måndag och tisdag sen är vi fria! awesome


skohohola no more

det är fredag och jag kom precis hem. Divi skjutsade mig i sin nya skitsnygga bil, jag vill också ha körkort!! Nu har vi iaf tre skolfria dagar att se fram emot. Idag ska jag bara inte göra någonting och imån kommer farmor, edy, tomas, alexis och sandra! jag är superexcited, ska bli så kul att få se dom igen och kul att dom får träffa min familj :) dom stannar till söndag, då ska vi till san marco och shoppa! ah och imån kväll är det party hos ashely's för hon fyller 17 år!
nästa vecka är det bara måndag och tisdag i skolan och sen är vi lediga för thanksgiving resten av veckan, SKÖÖNT så att säga.



min supersöta superkusin helena som just kom till jorden
aaaaaaaaaaawwwwwwwww


100

jag kom precis hem från will, vi pluggade matte eftersom vi har ett prov imån. Haha, han är så efterbliven, han var tvungen att använda miniräknare för att räkna ut 3/2.............. haha, men det är okej :) och vi bara hanged out :)

iaffffallll, jag lovade bilder på min shopping, so here it goes;



  



  

balla hörlurar eller var? i looove them

idag har jag varit i USA i exakt 100 dagar!


det var två svenskar och en tysk...

skolan var heeeeeelt ok så att säga. Förutom fotbollen, jesus, vi var tvugna att springa 3 miles, vilket är typ 5 km. Kanske inte låter så mycket men jag var förskyld och en sådär 30 grader värme på det gör det hela lite svårare. Men jag var faktiskt ganska bra, lite över medel så yeeees, cool är man. Imån har vi sprints och på fredag distans igen, whoohoo.
Efter skolan skjutsade alicia mig till austin, vi åt och sen mötte jag upp Dorina, lö tysk, och Maria, el SVENSKO! det var suuupernajs. Det var första gången jag träffade Maria och första gången på 3 månader som jag såg en svensk i verkliga livet liksom, AWESOME. Vi gick direkt till forever 21, lovelovelove, och jag köpte massaaaa. Jag är trött som en åsna nu så jag orkar inte ta bilder på allt men kanske imån och jag har lust och tid :)


Dorina, Maria, cool person

Imån är det torsdag och det är final i project runway, heja carolhannah,
pusstuss!


snabbisinlägg

live for today, plan for tomorrow. Party tonight!
neeeeejh, det är måndag idag så här ska det inte partas. Jag kom precis ut ur duschen och ska snart till skolan. Tänkte bara uppdatera först för att tillfredställa mina ack så många läsare ;)


Med favoriten starbucks frappuccino i högsta hugg drar jag till skolan, i linne och shorts, utan smink. Som vanligt, ingen bryr sig, allra minst jag, sköönt.  


s-s-s-s-ssuuuunnnddaaay

kyrkan, youth group, pratade med johanna, var sjuk, project runway, inga läxor.
så var min söndag, hoppas ni hade en grym helg. Min var okej även om jag var sjuk :)

uppdatering: jag pratade precis med farmor, hon och dallasfamiljen kommer ner nästa helg, ska bli supersuperrrrnajs!

christmas feelings

är det bara jag som har börjat bli aspepp på jul redan? det är ju inte så långt kvar ändå, en sådär 40 dagar. Idag började jag nynna på last christmas, supermysigt ju! Men först är det thanksgiving! så alla ni som tyckte det var asroligt att jag inte hade höstlov kan ju höra mig skratta nu för jag har nästnästa vecka ledig! thanks to that så att säga :) åååh tiden går så fort här!

idag ska jag och maddie hänga, coola som vi är.

mr mayer

åååååh bästa dagen ever !
den började dåligt, jag vaknade med värsta huvudvärken någonsin och näsan och halsen full med ni vill inte veta. Så jag stannade hemma och bara sträckkollade project runway, det var marathon på tv, toppen! sen somnade jag i jag vet inte hur många timmar, vaknade och gick in på john mayer hemsida bara för skojs skull liksom. Kollar in var han ska spela någonstans under hans vintertour OOOOCH TROR NI INTE ATT DET STÅR AUSTIN DÄR ELLER? stort och tydligt: 8 mars i Austin i Frank Erwin Center
ÅÅÅH det gjorde ju bara min dag ! jag ska bara prata med alla jag känner och tvinga någon att följa med mig. Och om dom inte vill det så går jag själv. Det spelar ingen roll, jag vill bara gå !! jag kan hänga med john... ja,m vi kallar varandra med förstanamn. Han kallar mig till och med bernie ibland, carro också men jag gillar inte när han gör det.. haha åh john ;)
HAHAH, okej lame. Hahah, jag skrattar högt åt mig själv. Men aja, total lycka iaf. Det får kosta vad det kosta vill, jag ska ditttt ! :)



"it's been a long time in Austin too" - men ser ni eller? Han villl verkligen att jag ska komma!


torsdag med chockladbollar, sirap. och så träning på det!

dagen var bra, jag var väldigt trött och somnade på bussen både på vägen till och hem från skolan och eeeh under engelskalektionen, men bara för några sekunder men vad förväntar dom sig när jag har fotbollsträning precis innan och så ska vi sitta och läsa i 50 minuter? Nej tack. Sovtime? yes please.
Iaf, så nöjde ju inte sportiga jag sig med sprint på träningen utan efter skolan åkte jag till gymmet med alicia. Dom har familjekort där så jag kan gå helt gratis med dom om jag vill :) och imån har vi långdistans och måste springa 6 km, hahah jaaaaaaa långdistans ! i denna värmen är 6 km långdistans okej? jag går fortfarande i shorts och linnen om någon undrar där hemma i kylan :):):) trriiiiivs så att säga
nu har jag precis gjort klar min spanskaläxa och ska ta itu med historian och engelskan snart, JUUUST DET: jag fick mitt report card idag också, jag orkar inte ta bild på det som förra gången så ni får bara lita på mitt skrivande :)

spanish: 97
algebra 2: 100
US history: 99
physics: 96
dance: 98
soccer: 100
english: 87

och engelskan var bara bajs för att jag kom in i den nya klassen sent och missade massa grejer men jag är helt klart nöjd! Vad annars hände idag, jaaaa jag vill bara skriva för när jag är klar så måste jag göra läxor så... 
aaaaaaaa hahah, just det. Jag åt en våffla sådär passande efter träningen och sen tog jag inte bort tallriken från golvet och så skulle jag säga något till dan och rullade över... rakt i min sirapstallrik, det var lite sådär lagom mysigt för min rumpa, men ganska så roligt också. Alicia och dan rågarvade och nu har vi fotobevis och allt.
Igår bakade jag chokladbollar som för riktigt uppskattat och Chantal i min engelskaklass fyllde år idag så jag tog med mig en till henne, hon tyckte dom var delliiiiciouussss. Jag stoppade in bananbitar i dom också som smakade suuuper, "caroline tipsar".. HAHHA, ja min blogg är cool.
haha, nu kom alicia ner och jag berättade att jag skrev om sirapsgrejen och hon sa " oooooh about your sticky butt?" aaah, normal som få.
What else... jo farmor och dallasfamiljen kommer nog snart hit och hälsar på vilket ska bli superroligt. Jag var lite osäker på om jag ville först men sen bestämde jag mig för att det skulle bli kul att se dom :)

okeeeeej, läxorna ropar på mig, jättehögt. VI HÖRES, pussnuss


kommer ni ihåg att jag berättade om dansengrejen vi gör varje fotbollsmatch, jag hittade iaf video på det på youtube. Det är bara the band som syns men hela publiken hänger på, jag står nog där i något hörn och kör mina snygga moves. ENJOY:

 


fredagsparty på en tisdag

jag kom precis hem :) lee smsade och frågade om jag ville hänga med han och hans vänner och kolla film där han jobbade. Har jag berättat vad han jobbar med? haha, ni vet såna där uppblåsbara hoppgrejer för barn? aah, på ett sånt ställe jobbar han, fulllllttt med såna! och ibland måste han ha på sig en rosa kanindräkt, jag doog när jag såg bild på det. Haha, men det var sött. ANYYWAYYY, vi och han homies lekte runt i hoppgrejerna ett tag och sen kollade vi på school of rock, najsnajs. Nu är klockan sent slagen och jag ska sova. HUR LÄNGE JAG VILL. för imån är vi lediga för att det är veterans day när vi hedrar alla krigsveteraner. Det var rätt ballt idag i skolan, vi samlades i aulan, som btw är HUUUUGE, och så sa vi the pledge för america och texas och sen kom det soldater och pratade om krig, ineterstiiiiiinnnggg, faktiskt :)
aja, sova var det ja, mr säng here i come!

på onsdag..

på onsdag är vi lediga, det kommer bli himla himla skönt.


ella är ju ändå bra saknad idag


kolla min... rosa header?

aahhhhh nu fick jag ju precis veta att det serr ut som om jag bara har en stor rosa fyrkant längst upp och jag bara koolllaaamin nya desiiiignnnnn!!!!
men det är ju inte så det ska se ut, jag och min megahjärna har figured it out nu tror jag iaf :)
Säg till om ni inte ser min header människor !

austin, capital of texas

jag hade en riktigt bra dag och gjorde massa av turistgrejer i austin med dom andra utbytesstudenterna. Nästa helg ska jag och Dorina, en tysk och hennes svenska utbytesstudentsvän maria åka och shoppa, det kommer bli GREAAAAT


Shonghong (stavning?) Jan, cool person, Dorina, Hingpong (stavning?) Marin and Christoffer.


Marin och Dorina, tyskländarna. SER NI HUR FINT VÄDRET ÄR ? NOVEMBER HALLÅÅÅ ?

och ny design också, jag hade lite saknat det rosa så så blitte det !


det var en tidig lördagsmorgon

5 fakta om min helg so far:

  1. Fredag: Vi skulle ha ett pep rally men det blev inställt för att dom svarta och mexikan-gangstrarna på min skola skulle tydligen ha en stor fight under det. WOHOOO så är det i USA. 
  2. Fredag: Amerikansk fotboll, Hendrickson förlorade men vi hade kul ändå :)
  3. Fredag: Gick och la mig sent.
  4. Lördag: Gick upp tidigt.
  5. Lördag: Nu ska jag snart åka iväg på utbytesstudentträff, ska bli jättekul att träffa alla najsiga européer igen och förhoppningsvis kan jag få lite shopping gjord i Austin !



Förra pep rallyt :)


fall dance

det är redan onsdag vilket känns super. Närmare till helgen liksom! På lördag har Hendrickson High School en Fall Dance men nicole säger att det bara är massa weirdos som har sex längst bak i cafeterian. Känns ju inte jättelockande men jag känner att jag ändå vill gå, det är ju min första amerikanska dans liksom, PLUS att jag får en anledning att använda mina fina nya klänningar ! :):) Bara det är ju en grym anledning.

Nu ska jag sova för idag var jag för trött i skolan och somnade nästan i 7th period, woooops. GOD NIGHT!


halloween

...var supernajs och nu är jag råtrött, meeeeeen vad gör man inte för jesus så att säga?går upp klockan 9 för kyrkan :) vilket var roligt, jag gillar kyrkan så jag klagar inte. Nu ska jag iaf ta tag i söndagen och plugga. Sen ska jag sova i evighet. punkt. tills väckarklockan ringer iaf.



josh, ryan, emelie, jag, naynay, nicole och reaghen :)


RSS 2.0