GODMORGON SVERIGE

Nu rullar jag ivag till skolan i min john mayer t-shirt, jag hade lite glomt av den! Nu nar jag har sovmorgonar sa kommer ju inte skolbussen for dom raknar med att seniors kor bil sa jag aker varje morgon med zachary och kyle. Idag ska vi tydligen ut och ata frukost innan, jag och massa dudes, men det ar niceee.
Nu ska jag prata med richard, LATER BROS!

JM

Jag hittade ett klipp fran John Mayer konserten i Austin som var lite mer professionellt (hahah, mac-datorn hjalpte mig fett med att stava det ordet sa att saga!) inspelat kanske, och utan en galen skrikande caroline i bakrunden. "I love John Mayer" - his future wife
Nu ar klockan snart 2, nej den ar over 2 nu till och med, dags att mova bakdelen till sangen. NIGHT YALL

3,2,1, SOOONDAGGG!!

Dagen borjade bra for jag got to talk to johanna. Ni vet ju hur jag tappade min dator i golvet sa jag har inte haft skype pa ar och dar, nu har min familj antligen skaffat det sa jag kan prata igen. Nar inte dom anvander datorn iaf :) Skolan var bajs idag. Jag hade ingen lust till ingenting, det ar konstigt det dar med nar man sover for mycket sa blir man annu trottare. Kanske var det for att jag var less over grejer men nu pa kvallen blev det battre, och iman kommer bli en annu battre dag! Efter skolan hangde jag med jayme ett tag och sen kom dee och hamtade upp mig och vi akte hem till her cribbbbbb. Vi fixade trojor som kommer bli balla, jag ska lagga upp bilder pa bloggen nar dom ar klara :) Sen akte vi hem till mig och at kycklingenchiladas for er som vill veta vad som aker ner i min magsack, man ar ju inte en storbloggerska for intet liksommm... sen fargade hon min utvaxt som ser snygg och blond ut nu infor sommarennn.

Pa vagen till mig stannade vi pa starbucks, har jag berattat att dom har drive through starbucks har? Jag tyckte det var helgalet i borjar men idag kom jag pa mig sjalv med att tycka att det var helt normalt, jag kommer vara sa fet nar jag kommer tillbaks till sverige. I hjarnan iaf :) Dom har drive through bankomater ocksa, niiceee. Iaf, vad va det jag skulle beratta? AHHHH just det, den har laten kom pa i bilen, min och dee's lat, vi kan hela texten. Dee: "youuu are baddddd caroline!"
.
.
Pa sondag ar det norah jones konsert med maria! Hon sa att det tydligen var pa en liten mysig pub, iihhh jag ar superduperrrexciteddd

HELFORVIRRAD

Ibland ar man ju bra snygg.... IBLAND INTE

SOVMORGON...AR

Den har veckan tar alla juniors TAKS tests, vilket ar ungefar motsvarande for vara nationella prov. Man tar bara proven om man ska gratuatea sa eftersom jag, svensk cooling, inte ska gora det i USA i alla fall sa far jag sovmorgon till 12.30 pa tisdag. Och onsdag. Torsdag ocksa. Och var ar en fredag utan en sovmorgon sa att saga? MUMMMMMSS. Imorse fick jag prata med ella for forsta gangen pa typ trehundra vilket var hur mysigt som helst. Jag saknar henne :) Igar var det forresten exakt 7 veckor kvar tills jag kommer hem, GALLLLETTTTTTTTTTT!!!!
Bild fran nerd-day, eftersom mina bildupplaggningar ar beroende av facebook nu.

SOCCER TEAM


Junior Varsity Soccer, 2010. Hitta blond spot i mitten sa att saga :)

OCHH... for att tilllagga vad jag spenderade kvallen med thanks to johanna och ella (!).. geekigt spel vid namn ROBOT UNICORN! Jag vet, man borde ju inte dras in i deras tontighet. Men nar johanna utmanar mig med att sla hennes rekord, 57000 nagonting va?, sa kan man ju inte gora annat an att 1) Anta utmaningen. 2) Spoa hennes rumpa!



Kom ihag att jag ar cool.


THERE'S MOOREEE!

Brother Alex and hostmom Alicia
Haha, making fun of my sleeping habits
Reaghen, snyggt leende, LUCY SOM HALSADE PA!

BILDER, I KNOWWWWW BILDER, I KNOOWWW

Okej, sena bilder men fortfarande lika coola!
Klanningen fran soccer banquet
Jag och Gaby
Gaby, cool tjej, Lauren

BUENOBRUN

Sondag! Vart tog helgen vagen liksom? Idag var solen har mer an nagonsin sa jag bestamde mig for att ga ut och sola lite. 40 minuter senare sitter jag har vid datorn, RABRUN! Texassolen tar som en... jag vet inte, nagot som tar mycket? Sa mycket tar den iaf, det ser ut som om jag har en vit bikini pa mig, skooont! Haha, familjen ar inte hemma sa jag kan ga runt i min vita bikini, whoopwhoopp.
Senare idag ska jag traffa *****, jaa vem ar det jag ska traffa? ;) HAHHAHHAHAHHA, kissiestyle, va lame. Kom ihag att jag ar cool tack!

LATER!

BLOGGLUST: 0

AHHH, jag vill inte verka trakig, men jag vill verkligen inte aka hem till sverige just nu! Det ar en sa konstig kansla att veta att man inte kommer traffa sa himla manga manniskor igen! Nar jag lamnade sverige sa visste jag ju att jag skulle komma tillbaka, men nar jag lamnar USA nu om vad ar det, 50 dagar?, sa kommer jag lamna sa himla mycket for alltid liksom... AHH DET SUCKS!
Okej, gnallning avklarad.. vad finns mer pa listan?

Bara for ovanstaende gnallning sa forsoker jag gora sa mycket med mitt liv nu som det bara gar! Och idag, just nu nar jag kom hem fran skolan, ar nog forsta gangen den har veckan som jag har haft tid att blogga. Det faktum att jag inte har min dator paverkar val ocksa, men det ar nastan lite skont att den ar borta, det gor sa att jag kan leva mitt liv har just nu. Fast jag maste erkanna att jag saknar att prata med johanna supermycket! Att ga fran att prata nastan varannan dag till ingenting suger! Tur att det finns mail at least.

Idag ar det fredag och jag ska ut och traffa dee formodligen. Vi ska ga och kolla baseball och sen se kickass, har den filmen kommit ut i sverige an? Alla sager att den ar dokul har iaf.

Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan kilaaa, LATER BROS.

SUGER HELA VARLDEN ATT JAG SKA AKA HEM SNART

Jag tankte bara lagga upp en snabb bild som jag hittade pa facebook fran var soccer banquet forra veckan :)



Nu ska jag snart aka med dee och kopa klader for var dansgrej som vi ska ha i borjan av maj, uppvisning eller vad man sager, later ju skitlame! Men det kommer bli awesome. Jag hade en toppenhelg och det bara suger hela varlden att jag ska aka hem snart!

UPDATE

I fredags var jag pa nagonting som dom kallade "Relay for life". Det var typ en stor tillstallning for att skapa cancer awerness. Massa folk samlades i Pflugerville high school och man gick runt och runt och runt heeela natten. Gick for kampa mot cancer liksom. Det var ganska coolt faktiskt. Jag holl ju pa att do lite sadar men det var hur kul som helst och jag traffade massa nya vanner. Det ar lite surt att traffa nya vanner nu sahar pa slutet for man vet att man ska aka hem snart, det ar superdupersupersurt att jag inte traffade kyle och zach tidigare an i fredags for vi blev basta vanner direkt. Ni vet sana dar manniskor som man precis har traffat men det kanns som man har kant hur lange som helst? sa var det med kyle och zach, skooona manniskor.

Jag kom hem lordag morgon utan att ha sovit nagonting sa jag sov till 2, gick upp, tog en dusch, sen kom anh och jeff och hamtade mig och vi akte hem till dee. Vi hangde dar ett tag sen akte vi hem till mig och tankte kolla pa 2012, men vi orkade inte riktigt fokusera pa filmen sa vi akte ut och at istallet. Sen hande det massa cpiga grejer med anh's bofriend sa ah.. det slutade iaf med att jag sov hos dee vilket var supernice.

Nu ar det sondag och klockan ar halv 11. Jag trodde att vi skulle till kyrkan men nu visade det sig att vi inte skulle det sa sangen lockar ju litegrann nu sa att saga! Jag tanker nog ga tillbaks till sangen och sen ska jag traffa kyle och zach, funfunfun.

SOCCER BANQUET

Soccer banquet var hur kul som helst, jag hoppas att folk lagger upp bilder pa facebook sa jag kan fa lite bilder darifran. Jag vill inte ladda ner bilder fran kameran till min familjs dator liksom, kanns ju lite onodigt att ta upp deras space.
Det var iaf jattenajs, och jag fick blommor hihihhi, sa dorkyy! Sen hade vi kul efterat ocksa.. Gick in pa taco bell helt finkladda och alla trodde vi var mongolider.
Iaffff kul dag. Nu ska jag sova!

MAJSNAJSPUSS

LA PLANS

HEJ ALLA SOTA LASARE !
HA HA, just kidding. Idag var en jattebra dag, konstigt for mandagar suger ju alltid. Men det var verkligen en jattebra dag. Jag har bestamt mig for att inte deppa sa mycket over att jag maste aka hem langre utan bara spendera mina sista tva manader genom att vara glad och gora det mesta av dom. Och dom kommer verkligen bli toppen! pa onsdag ar det soccer banquet, den 2 maj ska jag se norah jones med maria och den 14 maj ska vi till six flags med skolan! och mycket mer, det kommer bli dom tva basta sista manaderna nagonsin! 

Jag kommer hem den 15 juni. Den 17 juni aker jag till Kroatien med familjen och direkt efter Kroatien ska jag stanna i stockholm ett tag och traffa vannerna fran new york! Jag kommer tillbaka fran stockholm den 3 juli och sen fick jag reda pa idag att den 6 juli.....

AKER JAG OCH JOHANNA TILL FREAKINGG LONDONN!!!! IIIIIIIIHHH! Det kommer bli sa toppen att gora nagonting bara jag och johanna innan hon aker ivag ocksa. Och jag har aldrig varit i london heller, iihhh jag ar sa excited!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh PUUSOCHKRAM EVERYBODY




WHOOP WHOOPP

Lucy's vistelse var toppen! Ni kan lasa om vara aventyr pa hennes blogg, for jag ar lat och orkar inte skriva om allt, HAR!

Gardagen och nastan hela dagen idag har spenderats med att skriva engelskauppstas om Vietnamkriget, det blir inte mycket battre an sa eller vad sager ni? mhmmmm.

Ah det blev ju ett intressant inlagg det har, pa onsdag ar det soccer banquet! Da kommer det forhoppningsvis bilder ocksa! LATER BROS!

EN SVENSK HÄLSNING FRÅN TEXAS



Lucy åker hem om tre timmar, bläää :(

70 DAGAR KVAR

can you believe it? Helcrazy!

IMAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN!

IMAN KOMMER LUCY FREAKINNNNGGG MORGAN HIT!



MY SISTER'S KEEPER

For alla er som tycker A walk to remember ar sorglig och bra kan ju bara slanga er i vaggen. Filmen ar en och en halv timma lang och jag lag nog och grat i en timme straight. Inte ens grat, bolade! Se den!

WE WILL ALWAYS HAVE VEGAS, WHOOP WHOOP

Det faktum att min dator gick sonder kanns lite battre nar allting ar sa grymt har! Gardagen hos emmaleigh var grymt, idag solade jag i 30 minuter och blir grymt brun, sen malade jag grymma paskagg. Later sa kom anh och hamtade upp mig och vi motte upp dee, harrison, simeon och ryan pa tokyo steak house, vilket ar en japansk restaurang dar dom lagar maten framfor en och gor massa galna tricks med knivar och eld och grejer, jag holl pa att fa en hjartattack en sadar 40 ganger. Grymt var det iaf.

"We will always have vegas, whoop whoop!"

Iman ar det tydligen paskaggsletning i huset tidigt pa morgonen och sen kyrkan!

NU SKA JAG...

Gardagen var helt grymt toppen, jag skrattade ca 13 timmar i strack! Och jag har sa himla mycket bilder och filmer som jag skulle vilja lagga upp, men nepppp..
WELLLWELLLLL, nu ska jag ut och sola for solen ar ute och varmen ar pa topp!


SUUUUUUUGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Okej, sooooo... jag tappade precis min dator i golvet. Nu ar skarmen helt paj, sa jag kan inte anvanda den. Inget msn, inga svenska bokstaver, inget skype.. pa 2 och en halv manad! BAJS!
Johanna: Du har ju inte cancer iaf! Du ar ju frisk caroline!  
Det ar val sa man maste tanka, det ar ju bara en pryl. Det suger bara att jag inte kommer kunna prata med nagon tills jag kommer hem. Och nar jag kommer hem vantar en fet rakning for en ny dator. Eller jag kanske overlever med johannas supersnabba dator ett tag forst.

Aja, jag tankte bara saga att den har bloggen kommer bli kul nu! Tragiskt lite bilder, text man knappt forstar, och inlagg sadar en gang i veckan. Jag kanske far satsa pa massa random youtupeklipp och googlebilder istallet. WOHOOOO, heja hejbern.blogg.se!

idag fyller iaf emmaleigh ar sa vi ska aka hem till henne och ha en sleepover. Iman ska jag hanga med Anh, Dee och andra nerds. Pa sondag ska jag skriva uppsats om Vietnamkriget, waiiitttttt behover jag inte en dator for det? AHHH JUST DET! B-A-J-S!  


UPPDRAG FIND IT

... SUCCESS! klänningen bliv svart, men med mina rosa skor så kommer den att bli skitsnygg!


Från zara. Ni får se bilder med mig i den nästa torsdag! Åh jag är super excited :)

RSS 2.0