välkommen tillbaka... eh ja

okej, vad missade jag, 4 dagar ? det här är mitt make-up homework som jag måste göra,

till imån: Matteprov, U.S history studyguide & 5 papper som jag måste fylla i blääää, engelskaprov, engelskatest, läsa engelskabok, 4 dansuppgifter... UUUSCH
till torsdag: Spanska uppsats, U.S history prov, U.S history uppgift, fysikprov & dansprov ÄNNU MERA BLÄÄ

seriöst, jag har precis vaknat upp från mitt döda tillstånd och vad händer när jag kommer till skolan? sparka ner mig igen tack! död kommer jag vara, men men jag kämpar på som den coola människa jag är. Det kan väl inte ta så lång tid att få allt färdigt, eller ? .... suck

alla var iaf väldigt snälla idag och dom hade saknat mig i skolan, det muntrar ju alltid upp, även om brandon tjatade om att jag hade fått svininfluensan, JAG HADE INTE SVININFLUENSAN !


if you had to...

jag, alex och dan åkte och åt nyss och på vägen hem sitter vi i bilen och jag och dan frågar varandra frågor som "om du fick välja, skulle du vilja kunna flyga eller andas under vattnet?" sånna frågor, alex sitter tyst i baksätet tills plötsligt:

- If you had to, would you sniff a hippo butt or a crocodile butt ?
Jag: dööör av skratt
Dan: ehh... the crocodile?
Jag: dööör av skratt
Alex: No, the hippo because he didn't fart
Jag: herregudmåstefåluftskrattarsåjaggråterdör

Jag dog, herregud ! helt out of the blue liksom. Han är så söt, som en liten, söt, klart störd lillebror (:


monday

när alla kör bil här blir man bara jättesugen på att ta körkort själv ! det ska jag göra första grejen när jag kommer hem till sverige !

för övrigt är jag fortfarande sjuk, nu ska jag göra läxor. heeeeejjjjaaa caroline !


partylördag..njeeeeeeh

det är en jättekonstig känsla att ha hur kul som helst här och samtidigt sakna allt där hemma så mycket. Jag skulle inte vilja åka hem nu för allt i världen, jag trivs verkligen super och gör så mycket roligt varje dag, även om det suger att vara sjuk för tillfället ! Jag lyssnade på Michael Bublé - Home, och så kände jag bara ÅÅÅÅÅH SVERIGE, men faktiskt, det är inte så hemskt. Bara när man får mail från mormor, då längtar jag hem som mest för hon är så bra :) iaffffffff.... 
 
imån vet jag inte om familjen vill åka till kyrkan för dom är trötta, men jag vill ändå gå så jag ska nog be will hämta mig, om inte jag vill sova också... ? hmm, vi får se, sömn låter ju rätt trevligt, men jag känner mig ganska handikappad nu när man inte har varit utanför huset på, vad är det, 4 dagar ? att vara sjuk är sämst så att säga. Igår sov jag iaf hela natten igenom tack vare sömnpillret, thank god! jag vaknade vid 11 och mådde faktiskt hyfsat, sen blev det värre under dagen men nu är jag redo för en natts rehabilitation igen :) godnatttt

pålat huvud

jag tar nu
antibiotica
sömnpiller
nässpray
inhalator
röd äcklig hostmedicin, smakar pyyton  

Inhalatorn är för att jag ikväll fick ett hostanfall så att jag inte kunde andas, det var mysigt. Nej. Ganska läskigt faktiskt, och jag skrattade samtidigt vilket gjorde det ännu värre.. Iaf, så har jag precis tagit mina sömnpiller och nu känns det som om någon har pålat mitt huvud. I natt ska jag äntligen få sova ! godnaaaaaattttttttt


mmmmmera mmmmmedicin

sjuk idag. Igen. Det är ännu värre än igår, så i morse åkte jag och Dan till läkaren igen och fick antibiotica och grejer för att jag skulle kunna sova. Att vara sjuk suger verkligen, men Dan tog med mig och åt sushi så det muntrade up lite. Och jag köpte glass, starbucksglass mmmmmmmmmmmmm, bli frisk nu !




jag har världens bästa pappa som muntrar upp mig från andra sidan jordklotet


sjukhet sucks

gaaah, jag vill inte vara sjuk ! Igår sa läkaren att jag skulle vara hemma från skolan idag också. Bra tänkte jag, då kan jag sova ut och vila upp mig, göra läxor osv. Va fel jag hade. Jag vacknade med en timmas mellanrum hela natten på grund av min cphals som inte ville låta luft komma igenom, mysigt. När jag vaknade för hundraelfte gången klockan 9.12 bestämde jag mig för att gå upp, och kände plötsligt en megahuvudvärk. Seriöst värsta huvudvärken någonsin, jag kunde knappt gå utan att hålla mig i någonting. Läxor, till exempel två engelskaböcker som jag måste läsa, känns långt borta nu. Egentligen vill jag bara ringa pappa och höra att han tycker synd om mig men då vet jag att jag kommer börja gråta och längta hem så jag låter bli.
Åh, jag vill bara bli frisk, sjukhet suger ! förlåt för klagandet, men så är det ibland.


hallelujah

jag och Alicia var precis hos läkaren och jag kan glatt meddela att JAG INTE HAR SVININFLUENSAN ! prisa gudarna / glad sjuk caroline


sjukis

onsdag och jag är sjuk, hostar som en döende person och har feber som.. en varm person :) sucks, jag hoppas bara att jag är frisk till fredag, då är det fotball igen och sen ska jag sova hos Ahn, på lördag ska vi till Austin och shoppa och på kvällen ska jag till Sam. Man vill ju inte missa den helgen liksom, så bli frisk nu caroline !

min nya kärlek: poptarts ! sverige is missing out


helgen

Lördag: Jag åkte med familjen till Alexs fotbollsmatch, dom förlorade men han var så duktig :) sen kom Ahn och hämtade upp mig och vi åkte och shoppade, 3 par skor, en tjol och en tröja blev det ! jättemysigt

Söndag: Gick upp tidigt, tog en dusch och sen åkte vi till kyrkan. Jag gillar verkligen kyrkan, konstigt huh? men alla är så trevliga och man gillar verkligen stämningen där. Efter det åkte jag med några vänner därifrån till Austin Downtown och åt och shoppade, jag hittade ingenting men det var kul ändå :)

Måndag: Idag är jag ledig från skolan och ska jag förmodligen åka till Forever 21 med Courtney ! iiiiih, jag älskar den butiken. Seriöst, jag vill ha allllltttt, men jag är ju rik så jag kan köpa allt, eller ? .... sen ska vi antagligen träffa Ahn och gå på bio, myspys ! www.forever21.com


sleepover & homecoming

igår åkte vi hem till emmaleigh efter skolan, gjorde läxor och sen fixade vi hennes bil



Naynay in action, är bilen inte vacker ? :D dom köper såna pennor och sen är det en grej att gå på sina vänners bilar och tagga dom ! vi hade so much fun ! asså förlåt för all engelska men det är svårt att skifta om med språken, nu vill jag säga so much fun på svenska och tänkte skriva vi hade så mycket roligt, liksom whaat ?
Iaf så var vi uppe seent så jag var råtrött idag men fortfarande peppad för homecoming, vi hade en super pep rally och sen åkte vi till matchen. Hendrickson vann med 49-7, yeeeey, go hawks ! Sen åkte vi och åt pannkakor och nu är jag hemma och ska sova, tack så mcyket ! godnatt !



snart är det freeedag

onsdag: superhero day, jag och daniel, eller ska jag säga SPIDERPIG
hahah vill man inte bara krama honom



idag var det twin day och jag och sam var cowboys, jag har inga bilder än men det kommer :) Nu ska jag göra läxor och sen åka till emmaleigh för att måla hennes bil för gamet imån och ha en sleepover med tjejerna, funfunfun !

i like it !

hahaha jag måsta bara lägga upp en bild till för jag och dee är so darn cute as nerds !



jag tycker mer om att lägga upp bilder och visa vad jag gör istället för att skriva :) SÅÅÅ det här gjorde jag idag, im laughing so bad !

måndag & tisdag, we call it howdi week

DAG 1: MIX AND MATCH DAY
jeans under tjolen och olika skor



DAG 2: NERD DAY
ohohohohhhhja, don't we look cool ? angelica, caroline, dee



imån är det superhero day, looking forward to it !



nördie

klockan är mycket och jag måste sova, men ett snabbt inlägg om att idag har jag äntligen fått visa min verkliga sida för americanerna,
JAG ÄR REDO FÖR NERD DAY SÅ ATT SÄGA



ett par höga byxor, shorta, hängslebyxlen och fluga blire på tisdag, imån är det mix and match day, vilket betyder, matcha inte alls ! det blir funfunfun
NIGHTIE !

homecoming

igår var det fredag och min första american fotballgame ! jag åkte med tjejer från soccerlaget, jag tycker om dom så mycket ! :) jag är så glad att jag har hittat folk som jag riktigt trivs med. Så jag åkte med dom och min skola, Hendrickson high school, förlorade med 39-7, come on ! iaf så hade vi så roligt iaf, bandet spelade, hahah ni vet som i american pie, band camp, när dom marsherar och grejer ? precis så ! jag skrattade så mycket. Det gör dom iaf efter att halva matchen är spelad, och så gör dom någon helt störd grej... det är en snubbe som ställer sig på en hög pelare typ, och så skriker han någonting, jag är inte riktigt säker på hur det här fungerar, och publiken skriver whaat ? och sen gör han något dansmove och sen gör man någon dans och sen det dansmovet som snubben just gjorde.. hänger ni med ? det var väldigt roligt iaf, jag låg på bänken och skrattade, jag ska försöka filma det nästa fredag så att ni kan se vad jag menar ! :)

Vad gjorde jag idag.. ÅÅÅH ELLLA RINGDE !!!!! och väckte mig men det gjorde ingenting för det var huuur grymt som helst att få prata med henne. Snart igen :)
Sen åkte jag med Alicia och handlade skolmaterial, åt och kom hem. 5 minuter efter att vi kom hem ringer det på dörren och det är tjejerna från soccer, (jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dom, så tjejerna från soccer.. ) så jag åkte snabbt iväg igen och dom förklarade allt om vad homecoming är, så jag ska försöka förmedla kunskapen till er: Alla high schools har en homecoming vilket är en stor hemmamatch för skolan, american fotball såklart. Vi har våran nästa fredag. Man peppar hela veckan för matchen, vi har till exempel utklädningsdagar hela veckan:

-måndag: mix-and-match day
-tisdag: nerd day
-onsdag: superhero day
-torsdag: twin day
-fredag: spirit day

twin day är när man ser likadan ut som någon annan i skolan, spirit day är när man har skolans färger på sig och folk gör t-shirts och sånt, våran färg är navy blue och silver/vit :) Sen på fredag så har vi ett stooort pep rally för matchen och alla har på sig något som dom kallar mums, vilket är typ som en stor... jag hittar inte ordet, kolla bilden:


 


den har jag gjort, :):):) är den inte balllll... (go hawks är för att min skola kallar alla hawks, det är typ en maskot, så alla hendrickson-are är hawks.. )man kan sätta den var man vill men vi tänker sätta våra på benet. vi är inte riktigt klara än, det är iaf vad vi har gjort idag. Och tröjor ! vi kommer vara så balla på fredag va ! Imån ska vi fixa baksidan på våra tröjor och shoppa för utklädningsdagarna, vi har redan fixat twin day ! Jag, Samantha och Reghen ska vara cowboys så vi har köpt varsin rutig shorta och en scarf att ha i halsen och sen ska jag låna ett par boots av henne, det kommer bli sååå roligt !
Sen på lördagen efter fotballgamet så har man en homecoming dance, vilket säkert kommer bli kul ! man väljer en prins och en prinsessa, typ som i mean girls ni vet ? eller i OC ? ballt är det iaf... på torsdag ska vi få veta vilka som har blivit nominerade.. hiih.

Nu ska jag sova iaf, imån ska vi upp för att gå i kyrkan. Jag gillar kyrkan, alla ungdomar där är supertrevliga och jag missade förra söndagen så :) NIGHT Y'ALLL

Till Mats: Va kul att ni kan skratta åt mitt språk, haha det är faktiskt svårt att tillfredställa alla åldrar ! Hoppas du och sara får det toppen i florida, och lycka till i tävlingen ! hälsa alla, stor kram !

lucy och moi kan prata svenska, finally !

jag pratade precis med lucy in the phone, det var supertrevligt, JAG ÄLSKAR SVENSKA !!!! det är okej att prata engelska men en snutt svenska då och då, god yes !
Nu har jag gjort alla mina läxor, matte, historia och engelska, PUST
godnatt



b-b-beachen

helgen var toppen ! stranden var supernajs, vädret underbart och solbrännan är på topp nu efter !  Vi åkte iväg på lördagen, kom fram på kvällen, tog in på ett hotell, sov och sen åkte vi till stranden morgonen därpå:
Notera: Amerikaner orkar inte gå från parkering till strand, vad gör vi, ställer bilarna PÅ stranden såklart.





På måndagen åkte vi till Houston och gick på något vattenland med the little ones, det var faktiskt riktigt roligt och Houston var en riktigt ball stad att se.



ÅH, om Tomas och Edy läser det här så ska vi till Dallas tredje oktober för Skylar ska till the American Doll store, så om ni vill ses då så skulle det vara superroligt, jag måste bara prata med familjen om ni nu har tid och vilja :) Vi är bara där över dagen though..

nu ska jag sova, klockan är typ 10 och jag har inga läxor, sängen here I come !


friday night

idag kom jag hem med ett stort smile on my face ! Jag kom till skolan, hade mitt quiz i historia och ett matteprov, jag tror jag gjorde bra på båda :) Jag åt lunch med Emilie och Lacey, resten av skolan blabla.. sen var det PEP RALLY ! åh det var sååå ballltttttt, amerikaner are LOOOUD MAN ! kolla klippet, sänk ljudet bara, för som sagt: LOUD !



Ser ni ? hahah, sååå sjukt! teamat var "vi ska burn burnit " så jag och mina nya vänner hade på oss likadana hendrickson high school tröjor, med hänglsebyxlen och brandmanshattar, det var så roligt, bilderna finns på Sarahs kamerna så jag hoppas att jag kan få dom snart så jag kan visa er. Vi var heeeta, fattar ni ? burn burnit heta... ? eh ja.
Efter pep rallyt så åkte jag, Reaghan, Emelie, Megan, Sarah, Samantha, Courtney och några till som jag inte kommer ihåg namnet på, jag är sååå dålig med namn, iaf...hem till Sarahs hus och var där ett tag. Vi gjorde tacos och åt :) Alla är supertrevliga, jag tycker om dom jättemycket ! Sen började det iaf blixtra men vi åkte till matchen iaf, som senare visade sig vara inställd just pågrund av vädret, så vi åkte och åt glass istället, lite småsura för att det inte blev någon match menmen.. vi åt vår glass och sen körde vi hem alla, mig med och nu sitter jag här framför datorn. Det var min dag :)

Imån ska vi åka till stranden över helgen. Det ska bli superskönt, och jag kan ha tid för att jobba lite på min bränna också :) Det kommer bli grymt. På måndag är det labor day vilket betyder att vi är lediga från skolan, så vi kommer nog inte hem förrän måndag kväll. Talk to you then !

ELLA ! eftersom du aldrig läser din mail men kanske min blogg så, om du ser det här: Ring mig imån, lördag, klockan 5 på eftermiddagen din tid ! Du kan nummret hit, RIIING !

pep rally !

Idag var allt i skolan som vanligt, jag fick sjuts hem av en i the soccer team. Det är så ballt att alla får köra här! Imån är det en hemmamatch för skolans amerikanska fotbollslag vilket är en stooor grej här. Alla lektioner förkortas så att vi ska kunna ha ett pep rally, en slags school spirit grej där skolbandet spelar, the cheerleaders do their thing, och man peppar laget för matchen på kvällen. Det kommer nog bli ballt ! Sen ska jag hem till en annan tjej i laget, hon ska ha en liten get-together med tjejer från laget med lite mat och sen ska vi på matchen, iiih det ska bli så roligt !
Nu ska jag plugga U.S. history för vi har ett quiz imån, yeeey. 
                          
                     Jag älskar att få mail så fortsätt skriva you guys !


sköna 26 grader

jag måste bara säga att jag precis var ute och sprang, solen hade gått ner och det var inte lika stekhett ute så... 7 kilometer blev det. Jag är nöjd :) nu blir det dusch sen sova, första soccer practice imån, iiiih !
Jag läste precis dom sista sidorna i Victorias avskedsbok, saknar dig tönten ! ♥ (...........ktsch,ktsch, ktsch, plirrriiplirrr, fixar glasögonen)

jag är en junior

måndag och skolan igen. Idag var den första riktigt riktigt bra skoldagen jag har haft. Jag har kommit in i engelskan mycket mer nu också.

- Dagen startade med spanska. Min lärare är hur rolig som helst, men från och med idag ska vi bara prata spanska i klassen så jag liksom fattade inte alla skämt, för att dom var på spanska ! Men det är lungt, jag har 90 % av klassen med mig i positionen med hakorna nere, whaaaaat ? de resterande 10 procenten är mexicaner och kan redan spanska, så varför går ni i en spanska klass dööööh ?
- Andra lektionen var matte och min lärare har uppenbarligen uppfattat att jag tycker klassen är såå enkel och hon frågade om jag ville byta till en svårare. Men jag sa att jag trivdes ganska bra och att jag tyckte det var skönt att repetera. Jag vill ju inte spendera hela mitt utbytesår med att plugga, noooope, det gör jag tillräkligt i dom andra ämnena. Nämnde jag att det går världens hetaste kille i klassen också ? dreeeggggeeel !
- U.S. history: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Snark.
- Fysik, jag älskar min fysiklärare, han är så rolig och det är sådana lärare som inspirerar mig till att själv bli lärare. Vi gjorde en labb och imån har vi ett safetytest, piece of cake ;) Jag träffade en supertrevlig viatnamesisk (hahah stavning, uttal, whaat?) tjej också som var jättesnäll och lät mig lägga mina grejer i sitt skåp. Just det, jag har inte fått mitt skåp än, min skola är cp. Sen åt jag lunch med henne och hennes vänner och jag fick reda på att vi har en egen pizza hut i min cafeteria. Fattar ni hur stor cafeterian är då ? jesus, men det var trevligt iaf. Åh, på tal om jesus ! igår gick vi i kyrkan som vanligt och efteråt var jag med youth group igen. Jag gillar dom såååå mycket. Alla är verkligen supertrevliga, jag tror jag kommer trivas där :)
- Efter lunch var dte dans och vi hade över helgen fått ett projekt att göra, typ som en presentation av oss själva. Det gick superbra, jag var lite nervös för det var liksom första gången jag skulle prata inför en hel klass, på engelska ! men det gick så bra så och alla var jättetrevliga och ville veta massa om sverige efteråt. Så det var bra :)
- Soccer, vi fick våra lockers, baaaaaallllt. Imån är min första practice !
- Engelska, vi var tvugna att skriva en uppsats om boken som jag skulle ha läst under sommaren men eftersom jag skrev upp mig på klassen dagen innan vi började skolan så fick jag välja vilken bok jag ville. Jag fick verkligen hjärnstopp och kunde inte komma på en enda bok som jag hade läst som var liksom ett bra val, så det slutade med att jag skrev om en bok som jag inte hade läst men hört många prata om. Hahha, herregud... braindamage.
Det var min dag, keep it up !

RSS 2.0