lucy och moi kan prata svenska, finally !

jag pratade precis med lucy in the phone, det var supertrevligt, JAG ÄLSKAR SVENSKA !!!! det är okej att prata engelska men en snutt svenska då och då, god yes !
Nu har jag gjort alla mina läxor, matte, historia och engelska, PUST
godnatt



Kommentarer
Postat av: Lollo

Hej sweetie =)

Jag har haft det Super duper bra! Undantag att jag varit sjuk hela veckan då, hostar som en idiot (folk komemr tro jag har fått svininfluensan, men kan till mitt försvar säga att jag faktiskt blev sjuk kvällen innan vi åkte). Men det har ändå varit underbart, saknar resan den sköna värmen. Blev dock glatt förvånad när jag kom ut från flygplatsen, kunde gå i min tunika och mina shorts utan att frysa det minsta. Helgen ska de visst vara härligt väder. Det finns verkligen inga snygga greker, usch fy och blä. Såg ett par fina killar, men de visade sig komma från vårt kära hemland. Vi ska vara glada för de vi har slog det mig då!

Nu ska jag packa igen, ska nämligen iväg med min projektgrupp imorgon till Flatön, ska vara borta över natten. Men sen på lördag är jag hemma igen och då blir det PARTAJ här hemma. Ska bli roligt att träffa alla igen, har saknat alla.

Hoppas du har det toppen min snöängel, jag saknar dig så mycket! <3

2009-09-10 @ 20:02:37
URL: http://serpentino.blogg.se/
Postat av: Lollo

Hahaha, det blev verkligen en lång komentar! xD

2009-09-10 @ 20:03:09
URL: http://serpentino.blogg.se/
Postat av: anna woxlin



jag fick en tår i ögat precis, pga att jag saknar er.

2009-09-10 @ 22:30:40
Postat av: Mats Bern

Hej Caroline,

Moa är här och vi skrattar gott åt allt du hittar på och den förfärliga blandningen av svenska, slang, engelska och ungdomsglosor. Vad härligt att du kan skriva på blogg till alla oss på en gång.



Sara och jag åker till Florida på lördag. Vi ska ha vuxensemester med självförverkligande. Det är dags för lite Life Success Consultants och Bob Proctor. Sara har börjat coacha folk professionellt redan.



Maria, David och jag ska på orienteringstävling imorgon bitti. Det ska bli skojigt.



Stora kramar till dig från oss,

Mats

2009-09-12 @ 21:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0