this ruuuuuules, eller ?

Jag kom precis hem från min tredje dag i High School. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Alla människorna är snälla och trevliga men reglerna, oh loooord. Fattar ni ? this ruuules? hahahha ja, det var finurligt. Okej, jag ska rada upp alla regler jag kan komma ihåg, det är många! 

  • När lektionen börjar låser lärarna dörren och dom som är, om ens like 30 sekunder sena får inte komma in. Efter det går specialla lärare och som dom kallar det "Sweap all the students to Tardy Tank". I Tardy Tank, alltså ett kvarsittningsrum, får du stanna hela lektionen och får en frånvaro, Efter tio Tardy Tanks hamnar du i en domstol. Asså jag är så sjukt rädd för detta så det är inte sant, helt sick enligt mig. 
  • Du får inte ha onaturligt färgat hår, alltså typ rosa, grönt whatever... 
  • Du får inte ha några piercingar i ansiktet
  • Killar måste raka sitt ansiktshår 
  • Du får inte använda din mobil alls. Om en mobil hörs eller ses, även om den är avstängd, lektion eller rast, så kommer den att tas. Första gången får en förälder komma och hämta den från rektorn. Andra gången samma sak, men måste betala 15 dollar för att få ut den. Tredje gången håller dom kvar mobilen resten av året. WHAAT ? 
  • Samma sak med ipods och annan liknande elektronisk utrustning. 
  • Tjejer får inte ha linnen med tunna band, korta tjolar eller shorts, inga underkläder får synas. 
  • Inga slitna jeans 
  • På morgonen får vi inte gå in i korridoren utan måste vara i cafeterian. Jag menar 2000 pers i cafeterian, hallåå ? 
  • Vi får inte gå ut i korridorerna under lektionstid utan ett pass från läraren, utan pass blir man sweapad till Tardy Tank. Inte ens gå på toaletten alltså, hereeeguuud.
Jag menar whaaat ? Asså allt är jättestört tycker jag. Inte alls genomtänkt någonstans. I morse så började någon prata i the speakers om regler och stuff och plötsligt så ber hon/han om att alla ska resa sig, detta är till hela skolan alltså, och säger: "Teachers, if you please can check your students for dress code, if someone are not fulfilling the demands, please escort them to the main office". Asså jag höll på att dö av skratt, det var så löjligt, min lärare tyckte också det var ganska töntigt så det var lungt, men halllåå ? Det känns som om vi blir behandlade som 8åringar. Jaja, jag får väl ta det som en bra läxa för tro mig, jag kommer uppskatta svensk skola när jag kommer hem. Njut ni där hemma, ni har det bra ! 

Förutom alla regler så är skolan bra. Det är ganska svårt att liksom skaffa bra vänner eftersom man är olika i varje klass och vi har bara 5 minuter mellan varje lektion, och eftersom man inte vill hamna i tardy tank så springer man, men hinner liksom inte prata så mycket med folk. Men det är okej, på lektionerna och så så går det ju iaf att prata lite :) Soccerlaget är bra också, alla tjejer där är supertrevliga så det blir nog great. 


Jag som kliver på bussen första dagen, wooho 

Kommentarer
Postat av: Johanna THe löövely sistet might be a bezzervisser

För det första heter det these rules, inte this, därpå bezzervisser!

För det andra är jag så jäkla avundsjuk

och för det tredje älskar jah och saknar dig vääldans mycket! PUSS!

Åh på söndag har jag min intervju för explorius. asballt så att säga!

2009-08-28 @ 15:54:56
URL: http://serpentino.blogg.se/
Postat av: Lollo

Jo det förstår jag ^^

2009-08-28 @ 16:36:47
URL: http://serpentino.blogg.se/
Postat av: Farbror Lars

Johanna min kära niece. Kasta inte kniv i kuvös. Ja, du ser hur ju besserwisser ska stavas så blir ju extra komiskt när du pikar din kära syster på andra sidan Atlanten. Kramas på Internet vettja!

2009-08-28 @ 16:41:57
Postat av: Intressant läsning!:)

2009-08-28 @ 19:13:45
Postat av: Anonym

OJ tyckte mina regler var helt cp! vora e ganska lika forutom det med tardy tank! !! Men har du int elite for korta shorts dar ? :)

2009-08-28 @ 23:48:53
Postat av: vickie

hfah shit vad mkt mer regler ni har. börjar uppskatta min skola nu hahaha.

fast folk bryter dresscode hela tiden, jag har fått två anmärkningar. vi får vara med i klassrummet men vi får ändå en tardy. alltså gosh. texas is rough huhhhh..

2009-08-29 @ 19:47:26
URL: http://vickie.blogg.se/usa
Postat av: mathilda

fan vad naaaaaaaaaajs det verkar allting, inte reglrna då men allt annat! :D du kommer få ett mega awesome år darling!!

love!

2009-09-03 @ 19:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0